L
45K
lubuszanin
Użytkownik
złapane 2.75 przy 3:5 ???? podziękuję później
Omonia Nikozja x2 @2.50
złapane 2.75 przy 3:5 ???? podziękuję później
Omonia Nikozja x2 @2.50
Niestety leciPisia..
Ja to się zastanawiam, jak ona rok w rok otrzymuje nagrode publicznosci WTA. Przeciez to nawet "kamienna mina" Sharapova częściej się uśmiecha na korcie, nie mówiąc o tym, że nie kisi kapusty jak przegrywaCo Wy macie z tą Radwańską? Przecież to już nie jest tenisistka tylko celebrytka, za niedługo ślub potem dzieci.
Śledźcie lepiej polskie utalentowane juniorki które prezentują tenis ofensywny a nie przebijactwo, np Iga Świątek czy Maja Chwalińska. Które coraz lepiej sobie radzą narazie w ITFach
Znowu złapane przy 3:5, aż mi głupio tak...Tylko dziwi mnie tak wysokie kursy bo 2 setach wpierdolu, tym bardziej na zespół który przed meczem także nie był faworytem. Z regułu gdy grają baby to po 2 takich setach powinno być 1,50 - 2,50 ????
siedziNo to jeszcze lecimy Monaco u19 - Real u19 over 5,5 @1,61 365
Nikt po niej nie jedzie, już się przyzwyczailiśmyNie wiem po co tak jedziecie po Radwanskiej. 8 lat z rzedu w top 10 za wyjatkiem jednego sezonu. Top 3 w ub roku, a i tak każdy ciśnie na to jaki ma styl gry. Jakby to była jej wina. Takie ma predyspozycje. Jeszcze będzie Wam tej "celebrytki" brakować jak Iga się będzie tułać w okolicach top 30-50 ????
Zobaczcie jakie wyniki osiąga Piter , która przypominam była tak mocno hypeowana w 12/13 roku , że zrobi run po top 20 bla bla , a zapomniala jak się gra w tenisa.
2:1Bellis 2.50 młoda może to ogarnąć
Radwanska 1.95 zal nie sprobowac