>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Co Wy macie z tą Radwańską? Przecież to już nie jest tenisistka tylko celebrytka, za niedługo ślub potem dzieci.
Śledźcie lepiej polskie utalentowane juniorki które prezentują tenis ofensywny a nie przebijactwo, np Iga Świątek czy Maja Chwalińska. Które coraz lepiej sobie radzą narazie w ITFach ;)

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Co Wy macie z tą Radwańską? Przecież to już nie jest tenisistka tylko celebrytka, za niedługo ślub potem dzieci.

Śledźcie lepiej polskie utalentowane juniorki które prezentują tenis ofensywny a nie przebijactwo, np Iga Świątek czy Maja Chwalińska. Które coraz lepiej sobie radzą narazie w ITFach ;)
Ja to się zastanawiam, jak ona rok w rok otrzymuje nagrode publicznosci WTA. Przeciez to nawet &quot;kamienna mina&quot; Sharapova częściej się uśmiecha na korcie, nie mówiąc o tym, że nie kisi kapusty jak przegrywa

kapel 296

kapel

Użytkownik
Człowiek się nie oduczy grać na live naszą ????
No ale Aga jest taka, że może to skończyć 7/5 albo szybko po 4 piłkach w tym gemie.

D 570

duff999

Użytkownik
Nie wiem po co tak jedziecie po Radwanskiej. 8 lat z rzedu w top 10 za wyjatkiem jednego sezonu. Top 3 w ub roku, a i tak każdy ciśnie na to jaki ma styl gry. Jakby to była jej wina. Takie ma predyspozycje. Jeszcze będzie Wam tej &quot;celebrytki&quot; brakować jak Iga się będzie tułać w okolicach top 30-50 ????
Zobaczcie jakie wyniki osiąga Piter , która przypominam była tak mocno hypeowana w 12/13 roku , że zrobi run po top 20 bla bla , a zapomniala jak się gra w tenisa.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Fenerbahce pierwszy gol przed 30:00 minutą - &gt; 3.50
E: Ja pierdziele, taki mam fajny kupon z ich zwycięstwem... Początek dopiero, ale zaczęło się fatalnie.

wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Fenerbahce zaczęło z wielkim animuszem, już po 5 minutach powinno być 1-0 a po głupim błędzie Skrtela jest 0-1 ???? Miałem pograć awans Fener @2,62 ale odpuszczam ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nie wiem po co tak jedziecie po Radwanskiej. 8 lat z rzedu w top 10 za wyjatkiem jednego sezonu. Top 3 w ub roku, a i tak każdy ciśnie na to jaki ma styl gry. Jakby to była jej wina. Takie ma predyspozycje. Jeszcze będzie Wam tej &quot;celebrytki&quot; brakować jak Iga się będzie tułać w okolicach top 30-50 ????

Zobaczcie jakie wyniki osiąga Piter , która przypominam była tak mocno hypeowana w 12/13 roku , że zrobi run po top 20 bla bla , a zapomniala jak się gra w tenisa.
Nikt po niej nie jedzie, już się przyzwyczailiśmy :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom