>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak tu nie klnąć, wziąłem od rogera z biathlonu Shipulina,na przełamanie,bo 4 poprzednie nie weszły i uj Shipulin pudłuje,a tamten biegnie rewelacyjnie,będzie 0/5...jak coś nie wezme to wchodzi.

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
pobrane za @7,00

w razie czego kontrować czy weźmie to?
Weźmie, Broady tak ma że gra 1/2 meczu na pełnej dominacji a później brak tlenu. Beck to bierze. Ja siedzie już w tenisie 20-30 lat... Dawno straciłem rachubę ... Beck ma argumenty aby to wygrać.

galica13 522

galica13

Użytkownik
jak stawiacie będzie tie-break?
Czy Goffin znów łamanko na 5-7?
Przed chwilą wyszedł z 0-30, bo już się miało 4-6 kończyć tak jak przewidywałem

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Zuchman co to za laseczkę masz na avatarze?
spotkałem kiedyś bardzo podobną, w identycznych okolicznościach, a że znalazłem gdzieś w internetach prawie identiko, to sobie ustawiłem ????

nie wiem kto to ;)

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Jak tu nie klnąć, wziąłem od rogera z biathlonu Shipulina,na przełamanie,bo 4 poprzednie nie weszły i uj Shipulin pudłuje,a tamten biegnie rewelacyjnie,będzie 0/5...jak coś nie wezme to wchodzi.
Mam to samo. Zawsze na odwrót. Super strzelec, tamten słabo na strzelnicy. Shipulin 7/10, Boe pewnie 10/10. Fajnie ????????????????

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
pobrane za @7,00
w razie czego kontrować czy weźmie to?
Z doświadczenia wiem że na kontrach czy cashout w dłużej perspektywie się tylko traci. Chyba że gramy za cały budżet, to wiadomo że trzeba zabezpieczyć się na maxa. Stała Stawka to nie trading

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Mam to samo. Zawsze na odwrót. Super strzelec, tamten słabo na strzelnicy. Shipulin 7/10, Boe pewnie 10/10. Fajnie ????????????????
Boe zdobędzie złoto,mial nie trafiac,a było odwrotnie:]
Juz wiem jak to przełamac,gram odwrotnie.

F 20

fazer.

Użytkownik
ludzie czy to normalne ze betsson zamiast zwrotu za mecz zaglebia lubin poprostu zmienil tylko date i mam czekac teraz caly miesiac?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom