Łooo łatwwoooWerder - Borussia over 0,5 do przerwy @ 1.57
Weźmie, Broady tak ma że gra 1/2 meczu na pełnej dominacji a później brak tlenu. Beck to bierze. Ja siedzie już w tenisie 20-30 lat... Dawno straciłem rachubę ... Beck ma argumenty aby to wygrać.pobrane za @7,00
w razie czego kontrować czy weźmie to?
Bo wie że nie ma podejścia pod Richarda i gra na pełnym wyje ...Ale Paire to pajac nie może 2ch wymian zrobić bez pierdyknięcia w siate albo outu, po prostu musi ????
Casena v Bari
over 1.5ht
2.10 Bet365
spotkałem kiedyś bardzo podobną, w identycznych okolicznościach, a że znalazłem gdzieś w internetach prawie identiko, to sobie ustawiłem ????Zuchman co to za laseczkę masz na avatarze?
http://joemonster.org/art/38425 #10Zuchman co to za laseczkę masz na avatarze?
Mam to samo. Zawsze na odwrót. Super strzelec, tamten słabo na strzelnicy. Shipulin 7/10, Boe pewnie 10/10. Fajnie ????????????????Jak tu nie klnąć, wziąłem od rogera z biathlonu Shipulina,na przełamanie,bo 4 poprzednie nie weszły i uj Shipulin pudłuje,a tamten biegnie rewelacyjnie,będzie 0/5...jak coś nie wezme to wchodzi.
Z doświadczenia wiem że na kontrach czy cashout w dłużej perspektywie się tylko traci. Chyba że gramy za cały budżet, to wiadomo że trzeba zabezpieczyć się na maxa. Stała Stawka to nie tradingpobrane za @7,00
w razie czego kontrować czy weźmie to?
Boe zdobędzie złoto,mial nie trafiac,a było odwrotnie:]Mam to samo. Zawsze na odwrót. Super strzelec, tamten słabo na strzelnicy. Shipulin 7/10, Boe pewnie 10/10. Fajnie ????????????????
ooooo właśnie tu ją znalazłem ????
"A kto to jest" Rubelev ... ????No i co z Goffina jak Rublev leci w kulki z jakimś totalnym holenderskim no name
no powiem wam ,że zapakowałbym połowie z nich do HT over 1.5 ????