aikman
Użytkownik
Zamotani jak mucha w gownieAle się skompromitowali komentatorzy w canal plus teraz buhahaha
Zamotani jak mucha w gownieAle się skompromitowali komentatorzy w canal plus teraz buhahaha
O panie, pobrałem ????Ja wole Monaco +1 AH po 1.80 kurs i tak jest ok a zakład wygląda mega bezpiecznie
Znowu do cocomo? Ile ty musisz wyciągać od buka że ciągle się tam bawisz ????Kartka dla Fernandinho + gol na 1-2
$$$$$$ w weekend cocomo
Zobaczyli, ze sędzia wyjal zolta kartkę, ale nie zauważyli, ze sędzia wlepil ja Aguero a nie bramkarzowi, no i 2 mnuty sie zastanawiali, czy nie powinien bramkarz dostać czerwonej. Doszli do wniosku, ze zolta i karny to wystarczajaca kara, ale za chwile zobaczyli, ze karnego w ogole nie będzie i tekst: "oj cos tutaj nam się pozmieniało chyba..." :grin:Co powiedzieli ???? ?
hahaha ????Zobaczyli, ze sędzia wyjal zolta kartkę, ale nie zauważyli, ze sędzia wlepil ja Aguero a nie bramkarzowi, no i 2 mnuty sie zastanawiali, czy nie powinien bramkarz dostać czerwonej. Doszli do wniosku, ze zolta i karny to wystarczajaca kara, ale za chwile zobaczyli, ze karnego w ogole nie będzie i tekst: "oj cos tutaj nam się pozmieniało chyba..." :grin:
Sędzia z Hiszpanii, to musiało się tak skończyćA ja dzisiaj 2 takie single
Monaco X2 @2.37
City over 1.5 kartki @1.83
jestem właścicielemZnowu do cocomo? Ile ty musisz wyciągać od buka że ciągle się tam bawisz ????