prezes96
Użytkownik
Ciekawie, ciekawie wg oddsportal od dawna jest już kurs 1,36 na Heroic i teraz pytanie kto ściemnia hehe
Ciekawie, ciekawie wg oddsportal od dawna jest już kurs 1,36 na Heroic i teraz pytanie kto ściemnia hehe
Slepaki
Ribnica 3set 2.40..wedlug mnie warto sprobowac
I już 3-2Strasbourg @4,33 całoroczny
Właśnie stracili na 1-2 ale przeważają i powinni wcisnąć te 2-3 brameczki.
Karny Caen chwilę po typie ????Nancy 2. gol @4,75. Oglądam od 10. minut, a w tym czasie mieli dwie świetne okazje
I jeszcze Nancy pierwsze zdobędzie 9. rzutów rożnych @7. Lekko.
Nancy 2. gol @4,75. Oglądam od 10. minut, a w tym czasie mieli dwie świetne okazje
I jeszcze Nancy pierwsze zdobędzie 9. rzutów rożnych @7. Lekko.
Wat!? Sędzia pokazał na wapno, potem zmienił decyzję na wolny ????Karny Caen chwilę po typie ????
2) PSV @2,62
Wiadomo o co kaman.
eh a było z 3 razy blisko i w 79 minucie metr dalej i karny by był no nicgol przed 80 minuta w meczu Caen v Nancy
2.00 bet365
ofensywnie graja ;]
Też się nad tym zacząłem zastanawiać, duża część forum gra w kierunku Monaco a wiadomo jak się to później kończyWitam wszystkich serdecznie, to moj pierwszy wpis w tym temacie, mam nadzieje ze bedzie owocny.
Polecam zagrac dzisiaj Manchester City. Kurs 1.60 u siebie w lidze mistrzow mysle ze jest bardzo dobry, a Guardiola nie po przychodzil do tego klubu zeby odpadac z jakims Monaco ... a zaistniec na dobre w Europie. Doswiadczenie Pepa wezmie tutaj gorę i The Citizens beda sie cieszyc ze zwyciestwa, innej opcji nie widze. Sklad bardzo dobry. City bierze to nie widze innego wyjscia. Stawiam za 500zł ten zakład. Wysokich wygranych !
Dostał cynk od księgowej, że postawiłem Nancy next goal. Nie chciał chłop ryzykować :grin:Wat!? Sędzia pokazał na wapno, potem zmienił decyzję na wolny ????