Na finał proponuje
over 2.5 map @1.83
Virtus Pro wygra @1.83
Virtus pro wygra 2-1 @3.60
TakPrzy handi na bramki over 1.0 gdy padnie jedna bramka to jest zwrot tak? gram w marathonie. Niby to logiczne ale wole sie upewnic, bo nie gralem dawno takich handicapow
Cały Przysiężny zapomniał jak się serwujePrzysiężny 2 set @ 1.94
Ale o fryzurę zadbał ten stylistaCały Przysiężny zapomniał jak się serwuje
Ile razy się dałem na takie coś nabrać. Widzę wynik 0:6 w secie to myślę żę rywal nic nie gra itp ładuję w przeciwnika że wygra 2 seta a nagle następuje odrodzenie :/Langer agent do 0 dostanie
Langer to chory typ wygra chellka, a później rok nicIle razy się dałem na takie coś nabrać. Widzę wynik 0:6 w secie to myślę żę rywal nic nie gra itp ładuję w przeciwnika że wygra 2 seta a nagle następuje odrodzenie :/
Z tego co kojarzę, nie ma nic gorszego niż pokonać przeciwnika w secie do 0. Zwłaszcza jeśli ogólnie jest gra na podobnym poziomie. Chyba większość tego kończy się zwycięstwem w drugim secie tego przegranego.Ile razy się dałem na takie coś nabrać. Widzę wynik 0:6 w secie to myślę żę rywal nic nie gra itp ładuję w przeciwnika że wygra 2 seta a nagle następuje odrodzenie :/
Rozliczam, bo mnie nie byłoUnder 0.5 w meczu Kubań - Zenit 2 @1.72
Shanghaj Kobiety -14.5 @1.90 (ręczna)
Grają z zasada No Mercy, Shanghaj bardzo często kończy mecze przed czasem, dzisiaj rownież tak powinno być.
Też patrze pograłem na nią rywalka coś nie w pełni zdrowia ciągle ją przełamuje może wreszcie utrzyma swoje podanie :/Brengle to jest jednak mózg ????