>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Dresden - Hannover o1.5 @ 2.00 caloroczny
sporo tytuacji, otwarty mecz, overowe ekipy i liga a do przerwy juz mogly byc 3 bramki jak dla mnie value

Otrzymane punkty reputacji: +11
duda 380

duda

Użytkownik
No jest gol, tylko teraz z rożnym Interu może być problem, Bolonia się otworzy, to może pójdzie jakaś kontra.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Dresden - Hannover o1.5 @ 2.00 caloroczny

sporo tytuacji, otwarty mecz, overowe ekipy i liga a do przerwy juz mogly byc 3 bramki jak dla mnie value
Teraz była seta dla Hannoveru :p

over 1,5 @ 2,75 we Włoszech

Bologna ma całkiem ciekawych zawodników, pójdą do przodu, a Inter dobre skrzydła. Już lżej.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Arminia - St. Pauli over 0,5 HT @ 2,00 Bet365
Arminia oglądałem ostatnio z TSV, ładnie cisnęli i gol już w 12 minucie wpadł wtedy nie zdążyłem. St. Pauli też się fajnie odgryza, teraz sytuacja na bramkę była. Dziwi mnie taki kurs w tej minucie przy takiej grze
⛔⛔ druga połowa połowy już kicha totalna
W Bielefeldzie pewnie pograja sobie na x
Może być

W Dreźnie też bez bramek, ale tam obie przynajmniej po setce zmarnowały. H96 jeszcze poprzeczka bodajże miał po fragmencie

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Teraz była seta dla Hannoveru :p
over 1,5 @ 2,75 we Włoszech
Bologna ma całkiem ciekawych zawodników, pójdą do przodu, a Inter dobre skrzydła. Już lżej.
Najlepsza była poprzeczka po rożnym, pare milimetrow i by byla brama stadiony swiata

L 45K

lubuszanin

Użytkownik
⛔⛔ druga połowa połowy już kicha totalna

Może być

W Dreźnie też bez bramek, ale tam obie przynajmniej po setce zmarnowały. H96 jeszcze poprzeczka bodajże miał po fragmencie
Tu albo padnie gol i otworzy sie worek z bramkami,albo nie zrobia sobie krzywdy i podziela sie pkt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom