Teraz była seta dla HannoveruDresden - Hannover o1.5 @ 2.00 caloroczny
sporo tytuacji, otwarty mecz, overowe ekipy i liga a do przerwy juz mogly byc 3 bramki jak dla mnie value
druga połowa połowy już kicha totalnaArminia - St. Pauli over 0,5 HT @ 2,00 Bet365
Arminia oglądałem ostatnio z TSV, ładnie cisnęli i gol już w 12 minucie wpadł wtedy nie zdążyłem. St. Pauli też się fajnie odgryza, teraz sytuacja na bramkę była. Dziwi mnie taki kurs w tej minucie przy takiej grze
Może byćW Bielefeldzie pewnie pograja sobie na x
tak to jest jak się nie trafia w piłkęDynamo Dresden - Hannover 96 o 0,5 ht @1,61 365
Gładko 6:1Dabrowski/Ostapenko 2. set @ 1,66
wypluj te słowaTeraz była seta dla Hannoveru
over 1,5 @ 2,75 we Włoszech
Bologna ma całkiem ciekawych zawodników, pójdą do przodu, a Inter dobre skrzydła. Już lżej.
Najlepsza była poprzeczka po rożnym, pare milimetrow i by byla brama stadiony swiataTeraz była seta dla Hannoveru
over 1,5 @ 2,75 we Włoszech
Bologna ma całkiem ciekawych zawodników, pójdą do przodu, a Inter dobre skrzydła. Już lżej.
Inter do 7. rożnych + Inter 1. gol ---> @4,97.
Bolonia - Inter FT + Vaduz - Lugano HT over 0,5 @5,57. Tak spróbuję ????
Tu albo padnie gol i otworzy sie worek z bramkami,albo nie zrobia sobie krzywdy i podziela sie pktdruga połowa połowy już kicha totalna
Może być
W Dreźnie też bez bramek, ale tam obie przynajmniej po setce zmarnowały. H96 jeszcze poprzeczka bodajże miał po fragmencie
Szkoda, Bologna miała jedną szansę, ale to za mało.over 1,5 @ 2,75 we Włoszech
Najlepiej screenem :grin:uffff.. koniec w koncu tego meczu Interu. Moge sie pochwalic czy nie bardzo ?