>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Mimo, że 2:0 nie ma i poprzedni typ na minus to kontynuuję: Zheng S. @ 1.8
Skośnooka moim zdaniem gra lepszego tenisa, tylko w tym drugim secie jakby odpuściła.
✅✅ dobra, siedzi! Ale w tym WTA są takie dziwne akcje. Kolejny meczyk faworytka wygrywa izi 1 seta, oddaje drugiego bez walki, żeby wygrać trzeciego.

Stosur - Zhang over 9.5g w 2 secie @ 2

Otrzymane punkty reputacji: +1
prof 39,1K

prof

Użytkownik
Montanes to fixiarz, tu tez dziwnie wuglada w 2 secie widzialem na niego 19 w pinku
Na Montanesa po 1 secie byl kurs 26!
Wegier ostatnio mial final challengera na hali.Montanes dodatkowo dosc slabo gra na hali i co tam sie w ogole dzieje. Set 6-0 Mega faworyt z wegier i gosciu przegra z 36 letnim hiszpanem.
To niezly walek.

julek 421

julek

Użytkownik
Ona jest dobra do pieca przykładać.
5 – medali olimpijskich
8 – medali mistrzostw świata
4 – Kryształowe Kule za zwycięstwo w klasyfikacji generalnej
4 – małe Kryształowe kule
4 – zwycięstwa w Tour de Ski
30 – złotych medali mistrzostw Polski
5 – razy uznana za najlepszego sportowca Polski

Zastanów się co piszesz. Kobieta z pasją, wzór sportowca. Już dawno by to wszystko mogła rzucić. Nic nikomu nie musi udowadniać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ale wał poszedł u Montanesa, po 1 secie musiał być niezły kurs. Tak czy siak obaj panowie już nieźle zarobieni

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Siema.
Real Sociedad + Lipsk DNB
AKO @3.9
Miałem grać under, ale jednak gra Sociedad bardziej mnie przekonuje.
Powodzenia ????

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Takie kwale są świetne do wałków, niedziela godzina 11, ludzi nie ma, kamer nie ma. A potem ino wypłaty z buka na ciocie lecą ????

maly_ze 56

maly_ze

Użytkownik
Takie kwale są świetne do wałków, niedziela godzina 11, ludzi nie ma, kamer nie ma. A potem ino wypłaty z buka na ciocie lecą ????
Ciekawy jestem jak i gdzie oni stawiają, czy jacyś znajomi mają konta t bukow i grają za nich czy może gdzieś w jakiś stacjonarnych grają. Ciekawi mnie to bardzo

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Ciekawy jestem jak i gdzie oni stawiają, czy jacyś znajomi mają konta t bukow i grają za nich czy może gdzieś w jakiś stacjonarnych grają. Ciekawi mnie to bardzo
poszukaj w sieci są opowieści tatusiów o całej machinie jak i kiedy stawiają :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom