I dorabiasz na bukmacherce bo PZN słabo finansuje czy jak?A jak Ci się wydaje, jestem zawodowym biegaczem narciarskim i spędzam kilka godzin dziennie na treningach ?
Montanes to fixiarz, tu tez dziwnie wuglada w 2 secie widzialem na niego 19 w pinkuMarton Fucsvovics to sie poprostu w glowie nie miesci...
Niesamowita Patologia
dobra, siedzi! Ale w tym WTA są takie dziwne akcje. Kolejny meczyk faworytka wygrywa izi 1 seta, oddaje drugiego bez walki, żeby wygrać trzeciego.Mimo, że 2:0 nie ma i poprzedni typ na minus to kontynuuję: Zheng S. @ 1.8
Skośnooka moim zdaniem gra lepszego tenisa, tylko w tym drugim secie jakby odpuściła.
Na Montanesa po 1 secie byl kurs 26!Montanes to fixiarz, tu tez dziwnie wuglada w 2 secie widzialem na niego 19 w pinku
5 – medali olimpijskichOna jest dobra do pieca przykładać.
SzybkoReal Murcia B Win HT @2.75
Ciekawy jestem jak i gdzie oni stawiają, czy jacyś znajomi mają konta t bukow i grają za nich czy może gdzieś w jakiś stacjonarnych grają. Ciekawi mnie to bardzoTakie kwale są świetne do wałków, niedziela godzina 11, ludzi nie ma, kamer nie ma. A potem ino wypłaty z buka na ciocie lecą ????
poszukaj w sieci są opowieści tatusiów o całej machinie jak i kiedy stawiają :grin:Ciekawy jestem jak i gdzie oni stawiają, czy jacyś znajomi mają konta t bukow i grają za nich czy może gdzieś w jakiś stacjonarnych grają. Ciekawi mnie to bardzo