>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Melbourne City v Brisbane City over 1,5 gola FT @ 1.61
Poważnie? Oglądamy ten sam mecz? ???? Przecież tu nic się nie dzieje -przynajmniej na razie.
Nakrakałem, a tu karny z dupy! ????
Chyba sędzia dał overa ????
Wynik 0-1, teraz może mecz się zacznie.

mocce 2K

mocce

Użytkownik
I widzicie czyli nie takie pewne że normalnie rozlicza ;-) na szczęście Betsson nic nie odwalił

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Poważnie? Oglądamy ten sam mecz? ???? Przecież tu nic się nie dzieje -przynajmniej na razie.

Nakrakałem, a tu karny z dupy! ????
To jest Australia. Ostatnio wtopiłem troche kasy na tej lidze gdzie było w I połowie 15 strzałów a 0:0 się skonczyło ????

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
W Milenium zawsze są zwroty jak jest po równo - zeszły tydzień np. miałem Prevca z Tande rozliczone jako zwrot

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
zobaczcie jak uniflety rozliczyli win Kota
No to sie skompromitowali ???? Dlatego nie gram w tym g...

Nawet jeżeli chcieli obciąć wygraną co już samo w sobie jest absurdem to powinni obciąć polowe z WYGRANEJ czyli 1.75 na poł i rozliczyć po kursie 1,87. Ale tam już mnie nic nie zdziwi a reklama przednia ;) Walcz tam bo nie ma co dziadom odpuszczać

grabi83 283

grabi83

Użytkownik
Nie placa za dwoch wygranych pelnej kwoty: As the players both won our dead heat rules have applied, you do not get the full pay out on both selections.
e: mowie o bet365
pomnozyli polowe stawki razy kurs.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ja miałem pare miesiecy temu akcje z całorocznym o zminienianie kursów w historii zakładów. Wojowałem z nimi w zasadzie o co innego i skończyło sie na tym,że pokazałem screena,ze zmieniają historie zakładu i ich podjebie, bo jak ja mam się odwołac,jak moje zakłady w historii są zmieniane. Poszło,o to,że pogralismy z Rambo over na Dominikanie,na live podawali zły wynik,taki,że over nie miał prawa nie wejść,w rzeczywistosci,zabrakło 1pkt. Walczyłem dwa tygodnie i oddali mi kase za ten zakład.
P.S. chyba sie dziś najebie przez te nerwy ze skoosnookimi,a mialem tam fajny kurs,bo pograny w pre z Mobis, tylko mi sie przysneło i nie wrzuciłem na FB ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom