No i ekstra, przyznam, że nie znam się kompletnie na tym, ale grywam często typy z forum(wczoraj NiP na przykład), i w 80% wchodzą. Dobra robota panowie ????Artorrotoro na to wpadł, reszta naszej CSowej ekipy tylko potwierdziła, że to dobry bet :]
To się dopiero okaże Jeszcze druga strona, ja wolę zaczekać, już kiedyś Astralis rozliczałem przy 12:3 ????Artorrotoro na to wpadł, reszta naszej CSowej ekipy tylko potwierdziła, że to dobry bet :]
Z VP ???? ?To się dopiero okaże Jeszcze druga strona, ja wolę zaczekać, już kiedyś Astralis rozliczałem przy 12:3 ????
Kurde nie pamiętam, ale na pewno na Mirage grali ????Z VP ???? ?
Jeszcze nie weszło, spokojnie, Gambit to nie ogórki.North chyba faktycznie to wezmą 2:0, bo Gambit słabiutko aimowo wygląda. Chyba ta choroba o której pisano w dziale to prawda.
Myślę, że wygrana North na drugiej mapie po 2.25 to dobra opcja i tak też gram. Oczywiście bez napalania się na stawkę, bo poprzedni zakład wszedł zbyt łatwo
Ja sobie zamknąłem ten zakład przy +/- 90% zysku.Jeszcze nie weszło, spokojnie, Gambit to nie ogórki.
Lol a ja glupi mysalem ze dzisiaj cs'a nie ma , bo wchodzac na stronkeco gambit dalo akcje na eko :O
Znowu podales zaklad i jak zaczelo sie psuc to edycja i nic sie nie stalo?