bandziorno
Użytkownik
Jeden koleś w TD pokazał kupon za 3K funtów na rzekomego fixa ????
Jeden koleś w TD pokazał kupon za 3K funtów na rzekomego fixa ????
czy ktoś mógłby pomóc znaleźć mi te spiny? obstawiałem tenisa na pinku może z tydzień rok temu, natomiast w kasynie nigdy nie gralem. HELP PLEASE ???? gdzie to jest na zdjęciu?No właśnie wszedłem, obróciłem 5 razy i wygrałem dyszkę, po czym się zalogowałem na telefonie. Te spiny z logowania na telefonie trzeba wykorzystać grając z niego? Jakiegoś adobe najnowszego nie mam. :-D
Nie no, typ poleciał z forum szybciutko, ale 4Fun zagram za czapkę klepaków ????aaaa tyle już fixów było że nie wiem gdzie patrzeć
ja też nie grałem ale wchodzisz w SLOTYczy ktoś mógłby pomóc znaleźć mi te spiny? obstawiałem tenisa na pinku może z tydzień rok temu, natomiast w kasynie nigdy nie gralem. HELP PLEASE ???? gdzie to jest na zdjęciu?
Co tam było ?Nie no, typ poleciał z forum szybciutko, ale 4Fun zagram za czapkę klepaków ????
Construction Crash <czy ktoś mógłby pomóc znaleźć mi te spiny? obstawiałem tenisa na pinku może z tydzień rok temu, natomiast w kasynie nigdy nie gralem. HELP PLEASE ???? gdzie to jest na zdjęciu?
Nordsjaelland - Lyngby - over 2,5, o godz. 18, po kursie 2 z kawałkiemCo tam było ?
Nie ma ustawionych meczow itp, są tylko dobrzy typerzy, budżet, a na końcu profitPrzez chwilę był ciekawy post w typach dnia pod tytułem kolejny ustawiony mecz od kogoś tam hehe
over i bez fixa możliwy, ja tu myślałem że coś grubegoNordsjaelland - Lyngby - over 2,5, o godz. 18, po kursie 2 z kawałkiem
Pewnie ściema, ale ten kupon mi nie daje spokoju hehe
wchodzic grubo? :grin:https://forum.bukmacherskie.com/f35/over-under-atp_open-142339-3.html#post6317009
#Polecam. Ostatnia potyczka Excel vs Vegas! i podliczenie kolejnych 10 typow.
Na giełdzie cisza ???? Ale do obserwacji ????Nordsjaelland - Lyngby - over 2,5, o godz. 18, po kursie 2 z kawałkiem
Pewnie ściema, ale ten kupon mi nie daje spokoju hehe