>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
Q 144

quizzly

Użytkownik
No właśnie wszedłem, obróciłem 5 razy i wygrałem dyszkę, po czym się zalogowałem na telefonie. Te spiny z logowania na telefonie trzeba wykorzystać grając z niego? Jakiegoś adobe najnowszego nie mam. :-D
czy ktoś mógłby pomóc znaleźć mi te spiny? obstawiałem tenisa na pinku może z tydzień rok temu, natomiast w kasynie nigdy nie gralem. HELP PLEASE ???? gdzie to jest na zdjęciu?

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
czy ktoś mógłby pomóc znaleźć mi te spiny? obstawiałem tenisa na pinku może z tydzień rok temu, natomiast w kasynie nigdy nie gralem. HELP PLEASE ???? gdzie to jest na zdjęciu?
ja też nie grałem ale wchodzisz w SLOTY

D 0

dutra

Gość
Construction Crash &lt;

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
Przez chwilę był ciekawy post w typach dnia pod tytułem kolejny ustawiony mecz od kogoś tam hehe
Nie ma ustawionych meczow itp, są tylko dobrzy typerzy, budżet, a na końcu profit
Powtarzam !
1) typer
2) budżet
3) profit (zysk)
Jedno po drugim, a Ci co gadają o tych fixach itp to chore łby ! Fixy to robią ludzie mający powiązania z graczami (duża kasa i &quot;biznesmeni&quot; w tle) . Aby dobrze typować to trzeba oglądać mecze i mieć doświadczenie w typowaniu. Ciężko jest wytrzymać oglądając cały tydzień aby zagrać 1-2 mecze. Ja oglądam każdy mecz NBA (wszystko gra w tle) i turnieje tenisa. Znam każdego zawodnika, a tą Sanchez pamiętam z czasów jej najlepszej formy, dziś ona ma 34 lata, kojarze jej finały. Mocny tenis, podobny styl do Szarapowej, także wysoka i dobra ręka. Fajnie że wraca.

D 0

dutra

Gość
Nordsjaelland - Lyngby - over 2,5, o godz. 18, po kursie 2 z kawałkiem ;)
Pewnie ściema, ale ten kupon mi nie daje spokoju hehe
over i bez fixa możliwy, ja tu myślałem że coś grubego :cool:

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Nordsjaelland - Lyngby - over 2,5, o godz. 18, po kursie 2 z kawałkiem ;)
Pewnie ściema, ale ten kupon mi nie daje spokoju hehe
Na giełdzie cisza ???? Ale do obserwacji ????
Goście wygrają po łamaku, a co ????
A tak powaznie to całkiem możliwy win gości, over w sumie też ???? Może pójdzie za drobne :p

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Powyżej 24 u Benneteau i Gojowczyka @1,884 w Pinnacle. Hala, obaj ok na serwsie, rok temu wygrał tutaj Julek po 2 tajach, przełamań nie powinno być wiele, 3 sety też prawdopodobne, polecam.

D 0

dutra

Gość
h2h przeraża tak mało goli tak btw z tym fixem.
/w ogóle ich wyniki ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom