Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Totalny no bet. Wszystko sie może zdarzyć. Oczywiscie ktoś wygra bo widze część tutaj pewna Tsongi druga cześć Chorwata. Zero Value w tym momencie na to spotkanie.
A nie stawiałeś nic więcej? Miałem tak ostatnio, że po zagraniu nie odjęło mi kasy z podglądu budżetu, dopiero po kolejnym zakładzie mi to wyrównali. Też się zdziwiłem, że nagle aż tyle z konta ubyło, ale wszystko jest ok.
Słusznie Zagee! Sylwester1 nie cwaniakuj! Piszesz o TV to tak jakbyś wyśmiewał się z niewiedzy swoich rodziców i starszych znajomych. To jest przykre co się dzieje w naszym państwie i trzeba edukować nie wyśmiewać.To, że Ty liznąłeś coś tam nie legitymizuje Cie do tego aby tak szyderczo pisać. Nie chcę tutaj kłótni ale ciekawi mnie jak obecnie twój stan wiedzy jest o Loży Polin (B'nai B'rith), Fundacji Pro Civili, Chrobrego planie jeffrey sachsa w Polsce czy też świeżutkie info z 15.02 o przegłosowaniu umowy CETA. Tak tylko się zastanów next time