Gdzie tak robią?kurrrrr.... miałem 100 pln na koncie postawiłem za 30 zł dubla i mam 7 zł... co kaman ??????
bet365 ..... :/Gdzie tak robią?
Totalny no bet. Wszystko sie może zdarzyć. Oczywiscie ktoś wygra bo widze część tutaj pewna Tsongi druga cześć Chorwata. Zero Value w tym momencie na to spotkanie.Tsonga bierze ten mecz.
Mają infolinię, dzwońbet365 ..... :/
Chyba nowe kosze na śmieci ...Ależ się udał organizatorom turniej w Doha w tym roku.. Za rok szejki pewnie dach zamontuja na wszystkich kortach hehe
A nie stawiałeś nic więcej? Miałem tak ostatnio, że po zagraniu nie odjęło mi kasy z podglądu budżetu, dopiero po kolejnym zakładzie mi to wyrównali. Też się zdziwiłem, że nagle aż tyle z konta ubyło, ale wszystko jest ok.kurrrrr.... miałem 100 pln na koncie postawiłem za 30 zł dubla i mam 7 zł... co kaman ??????
Co ty taki do ortografi, pewnie wierzysz w to co mówią w TV od 20 lat,...
Słusznie Zagee! Sylwester1 nie cwaniakuj! Piszesz o TV to tak jakbyś wyśmiewał się z niewiedzy swoich rodziców i starszych znajomych. To jest przykre co się dzieje w naszym państwie i trzeba edukować nie wyśmiewać.To, że Ty liznąłeś coś tam nie legitymizuje Cie do tego aby tak szyderczo pisać. Nie chcę tutaj kłótni ale ciekawi mnie jak obecnie twój stan wiedzy jest o Loży Polin (B'nai B'rith), Fundacji Pro Civili, Chrobrego planie jeffrey sachsa w Polsce czy też świeżutkie info z 15.02 o przegłosowaniu umowy CETA. Tak tylko się zastanów next timeOrtografii * - wez sie nie udzielaj anaflabeto, bo sie tylko kompromitujesz
H2H maja takie sobieJamtland @2.70, ostatnio walneli Sodertalje na wyjezdzie 34pkt (!!! - wtf do dzis), trzeba isc za ciosem.
Etincelles- mukura over 0,5 ht-2,5