remisPAnowie jak pomysły na Legia Ajax ???? ? Osobiście uważam że Ajax dosyć pewnie powinien wygrać.
Ja zaraz jadę do knajpy po jakiś dobry kubełek kurczaków, browarki i oglądamy, to mój pomysł ????PAnowie jak pomysły na Legia Ajax ?
To jak knajpa dla "brudasów" to można ją rozwalić w drobny mak, rozumiem że jesteś warszawiakiem i kibicem Legii do tego. Żenada.Standard. dodatkowo ponoc knajpa dla brudasów to była ????
Dzięki. Pograłem under 172.5 i zamknąłem z 90% zysku, bo nie lubię się potem denerwować jak zamykają rynki. Super bet! <3Zenit 75:52 CSKA..127...48 do underku...Zenit gromi ????
zamykam przy 6-4 3-0 z podwojnym przełamaniem, żeby krecza uniknąć ????Sandgren 2-0 1,80 bet365
Ja pograłem Ajax -1 i Ajax -2. Fajne kursy : DPAnowie jak pomysły na Legia Ajax ???? ? Osobiście uważam że Ajax dosyć pewnie powinien wygrać.
zacznijmy od tego że knajpa została zdemolowana przez żydków z koalicji ajax&cracoviaTo jak knajpa dla "brudasów" to można ją rozwalić w drobny mak, rozumiem że jesteś warszawiakiem i kibicem Legii do tego. Żenada.
Liga Europejska ma to do siebie, albo robisz zysk 150% z całego dnia albo wszystko idzie na odwrót. Po pierwszej połowie pierwszej sesji już wiem że chyba plusa końcowego to już się nie doczekam. ????To wybrałeś moment ????
Ja oglądałem pierwszy set i dostał strasznie w dupę serwem i według mnie wyglądał słabo. Zdziwiłem się jak się okazało, że wygrał mecz wydawało mi się że będzie szybkie 2-0pytanie do tych którzy wczorajszy mecz zverava z thiemem oglądali, jak austriak wyglądał?
haha ale mam nosa, kilkanaście sekund później krecz ???? ????zamykam przy 6-4 3-0 z podwojnym przełamaniem, żeby krecza uniknąć ????
Chuliganskie życie, każdy widzi co innego ????To jak knajpa dla "brudasów" to można ją rozwalić w drobny mak, rozumiem że jesteś warszawiakiem i kibicem Legii do tego. Żenada.
Przepraszam ale ja jestem kibicem Wisły i również tak uważam ......To jak knajpa dla "brudasów" to można ją rozwalić w drobny mak, rozumiem że jesteś warszawiakiem i kibicem Legii do tego. Żenada.
Wiadomo że ten pedał dobrze trzymał swoje podanie i w 2 secie wygrywał swoje gemy do 0, lub do 15 żeby w tie breaku połamać się dwa razy z rzędu w najważniejszym momencie.Cuevas @2.50