szwedzik
Użytkownik
Zwiększyłes ogllądalność w kilka sek. jednym postem.Cibulkova gra bez stanika? :3
Zwiększyłes ogllądalność w kilka sek. jednym postem.Cibulkova gra bez stanika? :3
No jak Weger zrobi 20/20 to po zawodach a jeśli nie to trzeba czekać dalej ????No niestety już raczej po zawodach i nie wygra tego :/
Edit: Teraz musi liczyć na pomyłki reszty.
Macie jakis link z livem do tego,mogą byc suche wyniki ?.Fourcade co ma z tym 1 strzałem w pozycji leżącej to nie mam pytań ????
Jeszcze jest SemenovNo jak Weger zrobi 20/20 to po zawodach a jeśli nie to trzeba czekać dalej ????
Ja tutaj patrzęMacie jakis link z livem do tego,mogą byc suche wyniki ?.
w porę napisane ????Czemu gracie ten Omsk? Maja slaby bilans z ekaterinburg a gospodarze walcza o playoff
Giulia G-Monticone @4,00
Moravec bardziej 10/10 na razie. A jeszcze jest Boe i Bjoerdalen19/20 więc teraz może być różnie
40 sek straty :O to on się tam czołgał czy jak?
Tam jest caly czas ruskie solo ???? jednego mniej i ich lejaw porę napisane ????
Mądry Polak po SzkocieCzemu gracie ten Omsk? Maja slaby bilans z ekaterinburg a gospodarze walcza o playoff
Jest jeszcze LesserMoravec bardziej 10/10 na razie. A jeszcze jest Boe i Bjoerdalen
Sily sie wyrownaly i moze byc roznie.zaczekajmyMądry Polak po Szkocie
Kto by nie był, to i tak ktoś go myknie, o jedno pudło za dużo, minute mógłby odrobić biegowo, 2 za dużoJest jeszcze Lesser