>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Może tak ale mecz jest strasznie nudny także pewnie moje kartki pójdą się walić ???? jedyna opcja jakiś gol na rozbudzenie.
Czy ja wiem. Im dluzej Napoli nie strzeli tym kartkować się szybciej zaczną.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Człowiek pogra kartki, to nawalają rożne jak szaloni. A jak pogra rożne to z 5 maks w meczu ale kartek to przynajmniej tak ze 7 ???? ???? ???? ????

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
Człowiek pogra kartki, to nawalają rożne jak szaloni. A jak pogra rożne to z 5 maks w meczu ale kartek to przynajmniej tak ze 7 ???? ???? ???? ????
W drugiej połowie powinno coś ruszyć ale jak na razie to kpina ???? żadnej kartki ^^ ale te 4 są w stanie zrobić mimo wszystko.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
VVV v Helmond
over 7.5
11@ Bet365
Za drobne :p
over 6.5
2.75 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +8
lukasz0331 16

lukasz0331

Użytkownik
Zajęty byłem, bo oglądałem Olympiacos z Żalgirisem i teraz dopiero zobaczyłem, że zaszaleli z punktami w barcelonie w pierwszej połowie. Na wózkach tam grają? A tak serio co co się dzieje ogólnie w tym meczu??

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Słaby mecz w Neapolu, oszczędzają się przed Realem nie zdziwie sie jak będzie remis

Bez urazy, ale jak można pisać takie pierdoły :grin:
Mecz z Realem w środe to dla tak wytrenowanych organizmów to jest aż za długa przerwa. Grają u siebie, sytuacja w tabeli srednia, na pewno nie odpuszczają. Czasem po prostu się zdarza że teoretycznie lepsza drużyna ma słabszy dzień. Nie wszystko jest odpuszczaniem albo sprzedaniem ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
w Barcelonie jaka patologia haha, nie ma to jak stawiac underki, nawet jesli sie czasami zdarzy wpadka i jest over.
Mial byc klasyk Faka vs Fener...153 linia skonczylo sie 137...Olymp linia 153..skonczylo sie rowniez 137...Barcelona linia w pre 157...na live do przerwy 130 ???? ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom