slimak9
Użytkownik
Czy ja wiem. Im dluzej Napoli nie strzeli tym kartkować się szybciej zaczną.Może tak ale mecz jest strasznie nudny także pewnie moje kartki pójdą się walić ???? jedyna opcja jakiś gol na rozbudzenie.
Czy ja wiem. Im dluzej Napoli nie strzeli tym kartkować się szybciej zaczną.Może tak ale mecz jest strasznie nudny także pewnie moje kartki pójdą się walić ???? jedyna opcja jakiś gol na rozbudzenie.
dlatego zawsze na odwrotCzłowiek pogra kartki, to nawalają rożne jak szaloni. A jak pogra rożne to z 5 maks w meczu ale kartek to przynajmniej tak ze 7 ???? ???? ???? ????
W drugiej połowie powinno coś ruszyć ale jak na razie to kpina ???? żadnej kartki ^^ ale te 4 są w stanie zrobić mimo wszystko.Człowiek pogra kartki, to nawalają rożne jak szaloni. A jak pogra rożne to z 5 maks w meczu ale kartek to przynajmniej tak ze 7 ???? ???? ???? ????
Nie neguję ale Lech ma tyle akcji że granie underu mocno ryzykowne ????Napoli + under 2.5 w Poznaniu @2.18
Zalgiris @ 2.95 stala stawka
dodatkowo termalica sie zczyna rozkrecacNie neguję ale Lech ma tyle akcji że granie underu mocno ryzykowne ????
Słaby mecz w Neapolu, oszczędzają się przed Realem nie zdziwie sie jak będzie remis