To masz:Nie mogę teraz znaleść tego regulaminu a coś pamiętam jak czytałem że wspominali o tym zamykaniu i teraz już sam nie jestem pewny
I co mogą niby zrobić? Zagrałeś tak jakby promocji nie było. Jedyne co by mogli to jakies takie , że kurs nieodpowiedni no ale litościNie mogę teraz znaleść tego regulaminu a coś pamiętam jak czytałem że wspominali o tym zamykaniu i teraz już sam nie jestem pewny
dzieje sięDałem sobie na freebet remis do przerwy, teraz jak zamknę przedmeczowy (under 6,5) to nic się nie dzieje? głupie pytanie ale wolę zapytać ????
Dokładnie. To przecież nie jest takie trudne pytanie... a tu połowa osób pisze, że nie może zamknać ????Ale nie rozumiecie, że on trafił już ten zakład. Nikt mu nic nie będzie zwracał. Logika ludzi tutaj mnie przeraża
Ja pierdziu. I wy macie prawa wyborcze? A czytać ze zrozumieniem nie umiecie. To mu niech nie uznaja jako freebeta, a i tak zakłąd już wszedł (więc tak jakby w ogóle z tej promocji nie skorzystał.dzieje się
"Zakwalifikuje się tylko najwyższy zakład przedmeczowy (aż do 100 PLN*), który nie został w całości lub częściowo zamknięty za pomocą opcji Zamknij zakład lub nie został zmieniony za pomocą funkcji Edytuj zakład."
jak zamkniesz przedmeczowy to ci nie uznaja zakładu live jako freebeta
Dokładnie.dzieje się
"Zakwalifikuje się tylko najwyższy zakład przedmeczowy (aż do 100 PLN*), który nie został w całości lub częściowo zamknięty za pomocą opcji Zamknij zakład lub nie został zmieniony za pomocą funkcji Edytuj zakład."
Ale jemu nie zależy na freebecie, bo zagrał za swoje 100zl i wygrał już, więc mu freebet niepotrzebny ????dzieje się
win arsenalu ????????panowie co byscie teraz polecali zagrac za freebeta ?
Kontuzja, nie wiadomo jak to u niego teraz jest. Dodatkowo Brown praktycznie wgl nie gra w Stanach, natomiast Kuku obeznany z tym klimatem, osiągał w zeszłym sezonie najlepsze wyniki własnie w stanach, do tego broni w Memphis punktów za ćwierćfinał z poprzedniego sezonu gdzie przegrał z Nishikorim. Brown już nie raz takie mecze odpuszczał, ja się skłaniam ku grze na Kazacha.Czemu takie wysokie kursy na Browna dzisiaj? Przecież koleś ostatnio bardzo dobrze pogrywa. Ta kontuzja z Montpellier jakaś poważna czy jak?
Cały czas w sumie na Bayern jest 1,57 co jest chyba nieporozumieniem. Value cały czas na Ars lub remis chybapanowie co byscie teraz polecali zagrac za freebeta ?