G
37
gram_grubo
Użytkownik
sam zagrałem Arsenal i Napoli w singlach
Jak Zverev to przegra to bardzo się zdziwięThiem przespal poczatek , ale warto sie zastnowic nad graniem na niego bo zverev jakos specjalnie to nie wyglada
tak dwie jedynki AKo 9.6 mi dało, ale wczoraj bylem bardziej przekonany do wygranej, chociaż dzisiaj licze że chociaż będzie blisko. Bayern dla mnie nie prezentuje nic specjalnego, wiem, wiem Arsenal też nie ale stać ich na dwie bramki, co do drugiego meczu to Napoli dla mnie mega ofensywna drużyna i licze na wysoki wynik w tym meczuTo Ty grałeś psg + benfice : ) szac
ile postawiles ?tak dwie jedynki AKo 9.6 mi dało
sporo, Rodzaj zakładu <table class="multiples-bet-information-table"><thead class="multiples-bet-information-table-header"><tr><th class="multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-bettype">ile postawiles ?
takTak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce "na żywo" to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????
http://www.247hd.info/hd2.phpJakiś dobry stream do Napoli ktoś ma?
"Prosimy zwrócić uwagę, że określenie 'przedmeczowy' dotyczy zakładów postawionych przed rozpoczęciem meczu Ligi Mistrzów: Bayern Monachium v Arsenal, który zostanie rozegrany w środę 15. lutego 2017, a określenie 'na żywo' dotyczy wszystkich zakładów postawionych po rozpoczęciu meczu."Tak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce "na żywo" to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????
To powinno siąść lajtowo.freebet - under 6.5
live - X2
Bayern 7-0 potwierdzone infoTo powinno siąść lajtowo.
nie. potwierdzonie infoTak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce "na żywo" to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????