>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
To Ty grałeś psg + benfice : ) szac
tak dwie jedynki AKo 9.6 mi dało, ale wczoraj bylem bardziej przekonany do wygranej, chociaż dzisiaj licze że chociaż będzie blisko. Bayern dla mnie nie prezentuje nic specjalnego, wiem, wiem Arsenal też nie ale stać ich na dwie bramki, co do drugiego meczu to Napoli dla mnie mega ofensywna drużyna i licze na wysoki wynik w tym meczu

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
ile postawiles ?
sporo, Rodzaj zakładu &lt;table class=&quot;multiples-bet-information-table&quot;&gt;&lt;thead class=&quot;multiples-bet-information-table-header&quot;&gt;&lt;tr&gt;&lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-bettype&quot;&gt;
&lt;/th&gt;&lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-numbets&quot;&gt; Liczba zakładów &lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-unitstake&quot;&gt; Stawka jednostkowa &lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-stake&quot;&gt; Stawka całkowita &lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-toreturn&quot;&gt; Zwrot &lt;/th&gt; &lt;th class=&quot;multiples-bet-information-table-header-item multiples-bet-information-table-header-returns&quot;&gt; Zwroty &lt;/th&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/thead&gt; &lt;tbody class=&quot;multiples-bet-information-table-body&quot;&gt; &lt;tr data-betid=&quot;3003387277666&quot;&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item multiples-bet-information-table-body-bettype&quot;&gt; Duble &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item&quot;&gt; 1 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item&quot;&gt; 1.000,00 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item&quot;&gt; 1.000,00 &lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item&quot;&gt;
&lt;/td&gt; &lt;td class=&quot;multiples-bet-information-table-body-item multiples-bet-information-table-body-returns&quot;&gt; 9.600,00 &lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt; &lt;/table&gt; Stawka całkowita: 1.000,00 Zwrot razem: 9.600,00

verno 1M

verno

Znawca - Hokej
Tak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce &quot;na żywo&quot; to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????

no.21 70

no.21

Użytkownik
Tak z ciekawości, jeśli mecz Bayernu jest już w zakładce &quot;na żywo&quot; to już zadziała ten freebet? Ciekawa rozkmina ????
&quot;Prosimy zwrócić uwagę, że określenie &#39;przedmeczowy&#39; dotyczy zakładów postawionych przed rozpoczęciem meczu Ligi Mistrzów: Bayern Monachium v Arsenal, który zostanie rozegrany w środę 15. lutego 2017, a określenie &#39;na żywo&#39; dotyczy wszystkich zakładów postawionych po rozpoczęciu meczu.&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom