970 bartolini1 Użytkownik Luty 15, 2017 #4201 wchodzic all in tak jak w spurs swego czasu? Kliknij aby rozwinąć... W jakich Spurs? Ja typów z NBA nie podaję. :-D
wchodzic all in tak jak w spurs swego czasu? Kliknij aby rozwinąć... W jakich Spurs? Ja typów z NBA nie podaję. :-D
21,1K szef-elity Użytkownik Luty 15, 2017 #4202 AV 2-3, 2 overy siedzą, jeszcze niech strzelą ???? za prędko
312 minglee Użytkownik Luty 15, 2017 #4203 AV 2-3, 2 overy siedzą, jeszcze niech strzelą ???? Kliknij aby rozwinąć... Niestety spalony
185 slimak9 Użytkownik Luty 15, 2017 #4204 Ja, właśnie pakuję walizkę na wakacje do Dubaju Kliknij aby rozwinąć... Przecież pisałeś, że 4:0 pograłeś :grin:
Ja, właśnie pakuję walizkę na wakacje do Dubaju Kliknij aby rozwinąć... Przecież pisałeś, że 4:0 pograłeś :grin:
196 siarzewski Użytkownik Luty 15, 2017 #4205 Ja, właśnie pakuję walizkę na wakacje do Dubaju Kliknij aby rozwinąć... Urząd Skarbowy lubi to :grin::grin:
Ja, właśnie pakuję walizkę na wakacje do Dubaju Kliknij aby rozwinąć... Urząd Skarbowy lubi to :grin::grin:
6,7K marek611 Czasem udaje mi sie wygrac Luty 15, 2017 #4206 Messi śpi Kliknij aby rozwinąć... a z szatni wyszedł? może faktycznie zasnął
70 no.21 Użytkownik Luty 15, 2017 #4207 W jakich Spurs? Ja typów z NBA nie podaję. :-D Kliknij aby rozwinąć... nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/:
W jakich Spurs? Ja typów z NBA nie podaję. :-D Kliknij aby rozwinąć... nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/:
188 matu67 Użytkownik Luty 15, 2017 #4209 Grają ostro w Lizbonie? Będzie jeszcze 3. kartka? Kliknij aby rozwinąć... mysle ze sie pojawi e. jest ????
Grają ostro w Lizbonie? Będzie jeszcze 3. kartka? Kliknij aby rozwinąć... mysle ze sie pojawi e. jest ????
191 cheetos00710 Użytkownik Luty 15, 2017 #4210 nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/: Kliknij aby rozwinąć... Vinchenso
nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/: Kliknij aby rozwinąć... Vinchenso
1M verno Znawca - Hokej Luty 15, 2017 #4211 nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/: Kliknij aby rozwinąć... Pamiętam to, jeszcze pisał że jest pierwszy raz w życiu tak pewny typu, dlatego go podaję ????
nie Ty ktos pisal na weekendzie ze spurs mega pewniak po 1.20 i wchodzi all in no i nie weszlo :;/: Kliknij aby rozwinąć... Pamiętam to, jeszcze pisał że jest pierwszy raz w życiu tak pewny typu, dlatego go podaję ????
1,8K seelowen Użytkownik Luty 15, 2017 #4212 Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie.
Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie.
580 arces1992 Użytkownik Luty 15, 2017 #4213 Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie. Kliknij aby rozwinąć... Może i na returnie dobrze, ale UE od groma.
Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie. Kliknij aby rozwinąć... Może i na returnie dobrze, ale UE od groma.
21,6K ziomeczek9393 Użytkownik Luty 15, 2017 #4216 Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie. Kliknij aby rozwinąć... 1 set @1,80
Khachanov 1.66 podbicie Borna w 2 gemy serwisowe bronił już 6 breaków. Karen rewelacyjnie dziś wygląda na returnie. Kliknij aby rozwinąć... 1 set @1,80
955 zraszacz-bukow Użytkownik Luty 15, 2017 #4217 WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???!
WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???!
19,4K bo86bo Użytkownik Luty 15, 2017 #4218 WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... PSG gwałci Barcelonę
WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... PSG gwałci Barcelonę
M 2,5K mati89 Forum VIP Luty 15, 2017 #4219 WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... jak oglądałeś Barcelonę to przecież żadna różnica ;p
WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... jak oglądałeś Barcelonę to przecież żadna różnica ;p
377 strzala Użytkownik Luty 15, 2017 #4220 WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... walentynki
WHAT THE FUCK?? Ogladam sobie Canal+ i Lige Mistrzow na weeb.tv a tutaj nagle wyskakuje hustler i jakies ostre jebanie... ???! Kliknij aby rozwinąć... walentynki