>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
simon jak zwykle tylko byle na drugą stronę jak najłatwiej bez żadnego ryzyka :] jak narazie mahut nie popełnia dużych błędów i jak tylko to utrzyma to 2:0 jak nic

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Mahut w tamtym roku zszedł w tym turnieju bodaj do półfinału więc broni punktów, dla Simona to raczej mało ważny turniej więc mahut powinien to na logikę wziąć, mimo że w szlemie by go Simon pewnie poskładał w 3 setach.
Ta sama historia jest z kolbą.
Kolba @2.37
A na później polecam w singlach oraz w Ako
Klizan @2.10
Vinci @1.72
Klizan zwycięzca z tamtego roku, jak odpadnie w 1 rundzie to straci gigantyczną liczbę punktów. Vinci bodaj odpadła z radwańską w ćwierćfinale więc pewnie w 1 rundzie da radę

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Pytanie do wszystkich, ale najbardziej to Tomka i do ATP bo oni znają się na tym filipińskim koszu. O co tu kur.. chodzi, że San Miguel grają po raz piąty w ciągu 2 tygodni z Talk N Text w pucharze i po raz piąty grają u siebie? Co to za wsiurskie zasady?
Tam nie ma gospodarz,gośc,wszystkie drużyny grają w Manilii,gdzie jest kilka hal sportowych. Też mnie to kiedyś zastanawiało,ale,że mam w pracy filipino,to wyjaśniłem. Wszystkie mecze ligi rozgrywane w jednym miescie,gdzie mają 2-3 hale.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom