>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
czaro82 507K

czaro82

Użytkownik
... tym razem przestrzelił ale co tam się działo za chwilę w ich polu
powinna być 11 nastka dl Bochum

D 116

dziubols

Użytkownik
W Bet365 jak jest błąd, zagram i go i zamknę to wtedy mogą rozliczyć mi ten zakład po 1,00? Nie wiem czy to błąd ale wydaje się zawyżony znacznie kurs.
Zagraj, zamknij, wyplac. JAk uznaja ze blad to Ci konto na minus zrobia i pozniej wyzeruja w gescie dobrej woli.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Tak, chyba że szybko wypłacisz ????
Nawet jak cześć stawki akceptował trader? W sumie to oni manualnie chyba zaakceptowali więc na logikę nie powinni tego wycofać. Chociaż to chyba nawet błąd nie jest.

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Nawet jak cześć stawki akceptował trader? W sumie to oni manualnie chyba zaakceptowali więc na logikę nie powinni tego wycofać. Chociaż to chyba nawet błąd nie jest.
NApisz dokładniej jaki mecz itd, może też się załapiemy ????

M 239

mikki

Użytkownik
Eibar - Granada 4 gol Eibar 1,95
Na prawdę aż miło patrzeć na grę Eibar. Potwierdzają dobrą formę z ostatnich spotkań. Chce im się, mają sytuacje. Granada stara się coś tam kontrować, ale jak dotąd bez większego zagrożenia przez 60&#39;. Przez pół godziny powinno jeszcze dołożyć.

M 239

mikki

Użytkownik
Eibar - Granada 4 gol Eibar 1,95

Na prawdę aż miło patrzeć na grę Eibar. Potwierdzają dobrą formę z ostatnich spotkań. Chce im się, mają sytuacje. Granada stara się coś tam kontrować, ale jak dotąd bez większego zagrożenia przez 60&#39;. Przez pół godziny powinno jeszcze dołożyć.
HAHA sam nie zdążyłem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom