Oby to się nie zemscilo... kolejny karny dla Hannoveru pewnie Harnik he he
Zagraj, zamknij, wyplac. JAk uznaja ze blad to Ci konto na minus zrobia i pozniej wyzeruja w gescie dobrej woli.W Bet365 jak jest błąd, zagram i go i zamknę to wtedy mogą rozliczyć mi ten zakład po 1,00? Nie wiem czy to błąd ale wydaje się zawyżony znacznie kurs.
Nawet jak cześć stawki akceptował trader? W sumie to oni manualnie chyba zaakceptowali więc na logikę nie powinni tego wycofać. Chociaż to chyba nawet błąd nie jest.Tak, chyba że szybko wypłacisz ????
NApisz dokładniej jaki mecz itd, może też się załapiemy ????Nawet jak cześć stawki akceptował trader? W sumie to oni manualnie chyba zaakceptowali więc na logikę nie powinni tego wycofać. Chociaż to chyba nawet błąd nie jest.
przecie to się tak musiało skończyć ???? Brawo Sam, może coś z ciebie jeszcze będzie :razz:22 gem Stosur 2,75 bet365
Kozak jesteś, miała być tylko pizza na walentynki a będzie aquapark, dzięki! :razz:przecie to się tak musiało skończyć ???? Brawo Sam, może coś z ciebie jeszcze będzie :razz:
HAHA sam nie zdążyłem ????Eibar - Granada 4 gol Eibar 1,95
Na prawdę aż miło patrzeć na grę Eibar. Potwierdzają dobrą formę z ostatnich spotkań. Chce im się, mają sytuacje. Granada stara się coś tam kontrować, ale jak dotąd bez większego zagrożenia przez 60'. Przez pół godziny powinno jeszcze dołożyć.