K
123
karwan1988
Użytkownik
Olympiakos cisnie? Ktos oglada?
O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????wczoraj płakał że zamknął barce 2 minuty przed bramką na 1-0 i kompletnie nie umie posługiwać się zamykaniem zakładów, a dzisiaj wielki taktyk i rozlicza jakieś kupony z doopy wzięte i pisze że od 2 dni na plusie ????????
postawiłem przed meczem DW 4-1 dla Schalke @34 i mam 90% zysku, więc zamykam.
jestem lepszy @Zraszacz, podałem lepszy bet po fakcie ???? i co mi zrobisz? ????
co za dziecinada...
Virtus proktóry lepszy mecz ale do oglądania ???? ?
Nie powiem kto wczoraj przesz 5minut napisał 10 postów odnośnie słabej gry Barcy bo na nich postawił ale zakończmy już ten temat.O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
Nie mam nic do Ciebie i wydajesz się pozytywnym człowiekiem ale co prawda to prawda, wczoraj mało co jajka nie zniosłeś, a dziś jesteś królem zamykania zakładów i podniecasz się jakby dopiero wprowadzili tę opcję ; ) anyway glO jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
Cisnie,możliwe że coś wpadnie.Olympiakos cisnie? Ktos oglada?
tak, dd2 idzie do remontumaly offtop, wlaczylem dzisiaj CS GO po kilkutygodniowej przerwie. Patrze, ze Dust2 wypadl z puli Czynnej sluzby. W turniejach ESL Pro League tez juz nie ma Dusta2?
Pozdrawiam kolego ????Nie mam nic do Ciebie i wydajesz się pozytywnym człowiekiem ale co prawda to prawda, wczoraj mało co jajka nie zniosłeś, a dziś jesteś królem zamykania zakładów i podniecasz się jakby dopiero wprowadzili tę opcję ; ) anyway gl
Druga mapa jaka będzie grana ?Virtus pro
A wiadomo co chca zmienic? Powiekszyc? Tak czy inaczej ciesze sie, bo sam lubie na niej grac, ale ogladanie turniejow to nuda.tak, dd2 idzie do remontu
not this timeJa spróbuję na 19:30. Stoyanovskiy/Yarzutkin @2,37 3/10
odezwała się dziewczynka co płacze i zmienia nastroje co 2 minuty.O jeny. Ty masz okres dziewczyno czy jak? Jakie zale ???? ???? ????
Cobblestone. Bedzie sie dzialo.Druga mapa jaka będzie grana ?
CS:GO MECZ 1:
NAVI @1.83
Mousesports @1.83
gramy panowie dzis zas 100%
Mapka najpopularniejsza wśród szarych graczy, ale już nie tak bardzo porządana przez "pro" statystyki z ostatniego turnieju pokazały że była ona najmniej wybierana, pewnie zrobią coś podobnego jak z inferno, odmłodzą ją lekko graficznie ale na wielkie zmiany raczej nie ma co liczyćA wiadomo co chca zmienic? Powiekszyc? Tak czy inaczej ciesze sie, bo sam lubie na niej grac, ale ogladanie turniejow to nuda.