>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
W 82

wilshere

Użytkownik
Zverev w pierwszym ecie dwa razy 15:40 i 0:40 nie potrafil przelamac, przegral seta, teraz w sece 2 lamie sie do zera, zenada

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
W Anglii różne cuda się dzieją, a Bartek zasługuje, więc próbujemy, a co, tak patriotycznie! ????
Kapustka gol @5.50 bet365! ????

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
I kolejny zysk. Mialem Ejupovica za 4 stowki, do wyciagniecia 880 zl. Prowadzenie 3:1 w TB 3seta i zamkniety za 744zl. Serio, lepiej miec na czysto 344 niz plakac, ze sie wtopilo 4 stowy.
✅

edit. 7:1 wygral w TB, bardzo dobrze, ja jednak swoich decyzji nie zaluje, bo 3 razy zamykalem a byly wtopy. Teraz dopiero zamknalem wygrany zaklad. Ale dobre 2 dni mam w bukmacherce. Urlop sluzy ????

tom3kt 100

tom3kt

Użytkownik
Zverev w pierwszym ecie dwa razy 15:40 i 0:40 nie potrafil przelamac, przegral seta, teraz w sece 2 lamie sie do zera, zenada
Brak determinacji przy siatce gra w out lub balon na srodek szkoda gadac

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Zraszacz ,podniecasz się tymi zamknięciami jakby funkcje wczoraj wprowadzili ????
????
Ja sie podniecam jak zarabiam ????
Ja z tego cashouta zle korzystalem po prostu w przeszlosci. Nawet raz pisalem do supportu, zeby mi wylaczyli te opcje. Nie chcieli ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
wczoraj płakał że zamknął barce 2 minuty przed bramką na 1-0 i kompletnie nie umie posługiwać się zamykaniem zakładów, a dzisiaj wielki taktyk i rozlicza jakieś kupony z doopy wzięte i pisze że od 2 dni na plusie ????????
postawiłem przed meczem DW 4-1 dla Schalke @34 i mam 90% zysku, więc zamykam.
jestem lepszy @Zraszacz, podałem lepszy bet po fakcie ???? i co mi zrobisz? ????

co za dziecinada...

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom