>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
jaki jest obecnie najlepszy buk oprocz Bet365 ( nie ma tu bogatej oferty dla siatki , recznej, do tego malo under 3,5 np dla afrykanskich lig) , bo Unibet ktos mowil , ze robi problemy przy wyplacie na Skrill itp ?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Kto tam dzis nie gra w Toronto? Bo cos mnie sie wydaje,że Clipsy to biorą dziś.
Tyle spotkan,a tak cięzko wybrac.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
A w którym meczu over byście mi polecili? Ja sobie upatrzyłem Wolves vs Heat o 204,5 ale może macie lepsze propozycje?

bizziss 1,7K

bizziss

Użytkownik
LAL-NYK godz 1:05 (NBA)
Carmelo 25 lub więcej pkt + win NYK @ 4.0 WH
Kurde Pany mamy fajny kursik na noc.Linia wistawiona niby normalnie win Knicksow ~ @ 1.50. NY będą gryźć parkiet PO im ucieka,nie ma wyjscia.Lakersi na wyjazdach tez nie zachwycają.
/zawodnik musi grac min 20min inaczej zwrot/

seba6 533

seba6

Użytkownik
White mistrz. Czemu go nie wycofalem jak mial mrcz w kieszeni. Teraz go dziadek higgins pojedzie
edit: higgins pomogl to trzeba wycofac z zyskiem i nie denerwowac sie juz

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
W meczach Lakers undery jakoś mi nie pasują ???? . Czasami zdarzy im się przyzwoity mecz w obronie ale zazwyczaj luźno im ładują rywale ponad 110 pkt, a że sami grają dość szybko to i wyniki kręcą wysokie. W Staples 230 pkt aż te 2 ekipy wykręciły, bardziej jednak over by mi tu pasował.

jacek75 107

jacek75

Użytkownik
Typ pre.Znajomy wyłożył 1000 na to. 1 połowa Win Cleveland Nba kurs 2.10

Otrzymane punkty reputacji: +5
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Robie składaka.
Clipers+10.5pkt
Cleveland +6.5pkt
Hawks +7.5pkt
Heat +8.5pkt
Lakers +10.5pkt
Aku : 4.50

Otrzymane punkty reputacji: +1
deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Panowie, nie sądzicie, że wystawienie 1,20 na Verdasco w hali to jest lekkie nieporozumienie?

deepred 1,1M

deepred

Moderator
Członek Załogi
Ja tam widzę value w kursie na tego Barrere. Obydwaj nie są mistrzami gry w hali, ale Dasco lubi po wpisowe przyjechać, a gość turnieju na swoich śmieciach odpuści, jeszcze tym bardziej jak jest w trzeciej setce rankingu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom