>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Raczej niemożliwe...czy jest taka opcja,zablokowania użytkownika,żeby nie widział moich postów ?
Za te ciężkie chu....na pw, po typie na Pinheiros,który ostatecznie wszedł, nie widze sensu podawac typów takim uzytkownikom.

F 95

fiddy

Użytkownik
Raczej niemożliwe...czy jest taka opcja,zablokowania użytkownika,żeby nie widział moich postów ?
Za te ciężkie chu....na pw, po typie na Pinheiros,który ostatecznie wszedł, nie widze sensu podawac typów takim uzytkownikom.
myślę, że moderator albo admin mógłby coś takiego zrobić w drodze wyjątku dla Ciebie, ale pewności nie mam

kapri76 241

kapri76

Użytkownik
Zgłoś, zrób może screeny choć nie wiem czy są potrzebne i może zablokują PW temu frendzlowi

domel206 802

domel206

Użytkownik
Ktos cos wie o st etiene ? 1.8 placa za ich bramke z oser

Pod kazdym typem poprostu dopisz :

Nie Dla Idiotów

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Ale ten Rublev to drewniak ehh
Ten &quot;drewniak&quot; wyciągnął Tb, przegrywając najpierw 1-5, a potem 4-6. Tsitsipasowi w rozwoju kariery może słaba psycha przeszkadzać. Możliwości ma. 19 asów w tym meczu.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Cepede 2. set @ 4,00 ⛔
Ale dokładam jej win, nie widzę żeby to przegrała i nie tylko ja.
Cepede @ 1,75

Mocniej gram.
e: over 5,5 @ 2,20 w Monaco
Na giełdzie ktoś położył 3 k euro po kursie 11 ????
e: remis @ 8,00 - pare groszy ????

marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Cepede 2. set @ 4,00 ⛔

Ale dokładam jej win, nie widzę żeby to przegrała i nie tylko ja.

Cepede @ 1,75

Mocniej gram.

e: over 5,5 @ 2,20 w Monaco

Na giełdzie ktoś położył 3 k euro po kursie 11 ????
Jedną już ma ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom