18:00 Esport DOTA2
Navi - Cloud9, Navi win, 3.4 bet365
Remis nic nie daje Navi, wczoraj grali b. fajnie a C9 wręcz przeciwnie, spore value na Navi.
myślę, że moderator albo admin mógłby coś takiego zrobić w drodze wyjątku dla Ciebie, ale pewności nie mamRaczej niemożliwe...czy jest taka opcja,zablokowania użytkownika,żeby nie widział moich postów ?
Za te ciężkie chu....na pw, po typie na Pinheiros,który ostatecznie wszedł, nie widze sensu podawac typów takim uzytkownikom.
Zgłoś, zrób może screeny choć nie wiem czy są potrzebne i może zablokują PW temu frendzlowiRaczej niemożliwe...czy jest taka opcja,zablokowania użytkownika,żeby nie widział moich postów ?
Za te ciężkie chu....na pw, po typie na Pinheiros,który ostatecznie wszedł, nie widze sensu podawac typów takim uzytkownikom.
Raczej niemożliwe...czy jest taka opcja,zablokowania użytkownika,żeby nie widział moich postów ?
Karlovarsko win @2,00 - bet365
Jadą ładnie z Yurgą, myślę, że mogą dociągnąć do końca.
ŁatwoBibiane Schoofs 2. set @ 1,75
Warto spróbować, bez szaleństw.
:;/: a miał już 5-1 w TBTitsipas win - 1,85
Ten "drewniak" wyciągnął Tb, przegrywając najpierw 1-5, a potem 4-6. Tsitsipasowi w rozwoju kariery może słaba psycha przeszkadzać. Możliwości ma. 19 asów w tym meczu.Ale ten Rublev to drewniak ehh
Belgorod - Perugia @ 2.00 Bet365
Jedną już ma ????Cepede 2. set @ 4,00
Ale dokładam jej win, nie widzę żeby to przegrała i nie tylko ja.
Cepede @ 1,75
Mocniej gram.
e: over 5,5 @ 2,20 w Monaco
Na giełdzie ktoś położył 3 k euro po kursie 11 ????