gold182
Użytkownik
Tomek dziekiCos tam chyba bukom w tym meczu z wynikiem sie myli,bo nie chce sie wierzyc,że ich doszli.
Tomek dziekiCos tam chyba bukom w tym meczu z wynikiem sie myli,bo nie chce sie wierzyc,że ich doszli.
Senators, Sharks,Habs tam powinno byc underowo, a w meczach Flyers,Bruins,Ducks na styku z linią, ale... to tylko gdybanie ????jedynie doszedł u mnie słuch, że u senatorsów ma być under ????
ja juz mam under na 19taNie wiem,jak to zrobili,ale najważniejsze,że dali rade:]
Odechciewa się tu pisać i podawać typy, z których nieskromnie mówiąc, nie wszedł 1-2 o ile dobrze pamiętam przez ostatnie dobre kilka dni,a nie podaje typów po 1.16
Dobra,żeby nie był,że tu płacze.
Zaraz coś tu wyszukam ciekawego.
Do 18,to my musimy cos zarobic, jest chyba z rana kilka dzikich lig, oblukam jeszcze dzis.ja juz mam under na 19ta
:grin:Dobra spróbuję lekko na start
Capitals over 0.5 w 1 tercji @ 1.75 bet365
Predators over 0.5 w 1 tercji @ 1.8 bet365
W senacie jednak mocno overowo, ale mysle, ze mozna sie pokusić o u 8,5.Senators, Sharks,Habs tam powinno byc underowo, a w meczach Flyers,Bruins,Ducks na styku z linią, ale... to tylko gdybanie ????
ja tam się nigdy nie bawie w takie linie,za duże ryzykoW senacie jednak mocno overowo, ale mysle, ze mozna sie pokusić o u 8,5.
Detroit Red Wings over 0.5 w 1 tercji @ 1.8 bet365 lekko
Co to Lowry uczynił w tej ostatniej minucie,powinni go spoliczkowac.Raptors win @1,83 betsafe
Tak, suma z dogrywką.Szlachta! Na całorocznym jak dałem alternatywną sumę punktów w meczu NBA i jest dogrywka. Mam over i do niego brakuje X punktów, punkty z dogrywki się wliczają czy tylko regulaminowy czas gry?