>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
W kontekście tego meczu w Katarze i innych granych ze mną na over punktowe.
Czesto jest tak,ze tak jak w tym przypadku, po 3 kwarcie,jest juz po meczu,czwarta kwarta o pietruszke i moze wpaść bardzo mało pkt, więc jesli ktoś inwestuje dużo,to warto przed tą ostatnią kwartą zamykac zakład, bo zdarzają się,rzeczy teoretycznie niemozliwe ????
Takie sytuacje,nie służą overom.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Czy Sparta z Ferencami nie ma przypadkiem ustawki na 0:0 do ht? W 2 połowie maja grać na poważnie. Tak piszą na swoich forach jugole, a ty Wawo masz jakieśprzecieki?
:;/: to jednak chodziło on FT, mogłem chociaż za parę groszy

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Szachtar - Jablonec over 1 azjan @ 2,00 Bet365
Szachtar mocna paka w ofensywie, jak będą chęci a widać że są to powinni ich spokojnie porobić. Już jedna akcja była na bramkę.

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
W kontekście tego meczu w Katarze i innych granych ze mną na over punktowe.
Czesto jest tak,ze tak jak w tym przypadku, po 3 kwarcie,jest juz po meczu,czwarta kwarta o pietruszke i moze wpaść bardzo mało pkt, więc jesli ktoś inwestuje dużo,to warto przed tą ostatnią kwartą zamykac zakład, bo zdarzają się,rzeczy teoretycznie niemozliwe ????
Takie sytuacje,nie służą overom.
w 100% sie zgadzam ???? ale tutaj ładnie pozamiatali w 4 punktów prawie tyle co 1 polowie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
w 100% sie zgadzam ???? ale tutaj ładnie pozamiatali w 4 punktów prawie tyle co 1 polowie
Oczywiscie to nie reguła,ale wiem z autopsji i trzeba uwazać,bo się mozna mocno zdziwic, a zamykając zakład, tracimy dosłownie miedziaki.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Szachtar - Jablonec over 1 azjan @ 2,00 Bet365
Szachtar mocna paka w ofensywie, jak będą chęci a widać że są to powinni ich spokojnie porobić. Już jedna akcja była na bramkę.
✅ 36&#39;

Otrzymane punkty reputacji: +16
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom