aikman
Użytkownik
Mam to samo [email protected]
Ferencvarosi
Ferencvarosi
Myslalem, myslalem i nie zdazylem .Sturm vs Liberec dosc ciekawy i ofensywy mecz, brakuje wykonczenia, cos powinno tam zdecydowanie wpasc, byc moze zaraz podam typ.
PozamiataneKatar
Al Shamal-Al Wak..
Powyzej 141pkt
:;/: to jednak chodziło on FT, mogłem chociaż za parę groszyCzy Sparta z Ferencami nie ma przypadkiem ustawki na 0:0 do ht? W 2 połowie maja grać na poważnie. Tak piszą na swoich forach jugole, a ty Wawo masz jakieśprzecieki?
ZWROTFerencvarosi TC v Sparta Praga
Ferencvarosi DNB @4,5
Cos smierdzi ten mecz.
Smierdzacy mecz ale na 0:0Zobaczcie jak skacza kursy na Ferencvaros.Pogralem lekko 1 gol Ferencvaros za 12 a juz spada do 7
ładny tam był zapas, prawie 180 nabite już. dzięki wielkie ????Pozamiatane
w 100% sie zgadzam ???? ale tutaj ładnie pozamiatali w 4 punktów prawie tyle co 1 polowieW kontekście tego meczu w Katarze i innych granych ze mną na over punktowe.
Czesto jest tak,ze tak jak w tym przypadku, po 3 kwarcie,jest juz po meczu,czwarta kwarta o pietruszke i moze wpaść bardzo mało pkt, więc jesli ktoś inwestuje dużo,to warto przed tą ostatnią kwartą zamykac zakład, bo zdarzają się,rzeczy teoretycznie niemozliwe ????
Takie sytuacje,nie służą overom.
Oczywiscie to nie reguła,ale wiem z autopsji i trzeba uwazać,bo się mozna mocno zdziwic, a zamykając zakład, tracimy dosłownie miedziaki.w 100% sie zgadzam ???? ale tutaj ładnie pozamiatali w 4 punktów prawie tyle co 1 polowie
Szachtar - Jablonec
Powyzej 1 gola do przerwy @2
Szachtar chyba "dupy" nie da?
36'Szachtar - Jablonec over 1 azjan @ 2,00 Bet365
Szachtar mocna paka w ofensywie, jak będą chęci a widać że są to powinni ich spokojnie porobić. Już jedna akcja była na bramkę.