pierwsza wtopa dzis ,zaraz odrobimy:;/:Rnk Split - Tom Tomsk 0,5ht/kurs 1.50/400zł/ewentualna wygrana:200zł
1-4 , brawoGldbach-bochum over 3.5 @1.9
Bez ogladania jakos 1:3 mi sie widzi
jednak bochum waZne ze plus
Ale Ty grasz na przeczucie czy faktycznie coś wiesz o tym typie ?Ferencvarosi Tc - AC Sparta Praha 0,5ht/kurs 1.50/1000zl/ewentualna wygrana:500zł
Myślisz ze da rade? Bo 1 set fatalnyOstapenko @2.2 WH
4-1over 3.5 w BMG-Bochum @1.66
chyba jak większość na przeczucie :grin:Ale Ty grasz na przeczucie czy faktycznie coś wiesz o tym typie ?
Na moje "gra na czuja". Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?Ale Ty grasz na przeczucie czy faktycznie coś wiesz o tym typie ?
Poli Timisoara x2
@ 4.33
B365
Na moje "gra na czuja". Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko "dla elity", a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek .
Under 5.5 (Total goals - over/under 5.5)
Peterborough Reserves v Barnet Reserves English
2.10
Nie neguje tego, ale podrobic screen w dzisiejszych czasach nie jest sztuka.Tylko ze ona przynajmniej w przeciwienstwie do tomciomena np gra te typy naprawde bo wrzucal ss
Gram.over 0.5 ht @ 1.8 w meczu pragi
chyba minus? ????
chyba jak większość na przeczucie :grin:
no własnie grają ludzie coś o czym nie mają pojęcia a Ci co grają na te typy pózniej płaczą czemu nie weszło ????Na moje "gra na czuja". Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko "dla elity", a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek .
@Edit
No i jak na moje tam okazji na gola nie bylo. Jesli nie pojawi sie jakis karniak to gola do przerwy tam nie widze.
Oczywiscie sport jest nieprzewidywalny i wystarczy 1 akcja na bramke, ale na moje tam nic nie wpadnie.
racjachyba minus? ????
dlatego lepiej zamykac w tych koncowkach..racja