>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Ale Ty grasz na przeczucie czy faktycznie coś wiesz o tym typie ?
Na moje &quot;gra na czuja&quot;. Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko &quot;dla elity&quot;, a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek :p.
@Edit
No i jak na moje tam okazji na gola nie bylo. Jesli nie pojawi sie jakis karniak to gola do przerwy tam nie widze.
Oczywiscie sport jest nieprzewidywalny i wystarczy 1 akcja na bramke, ale na moje tam nic nie wpadnie.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Na moje &quot;gra na czuja&quot;. Z reszta sprawdz podpis. W sumie w bukmacherce o wyczucie chodzi, prawda?
Swoja droga to nie ten sam czlowiek, co zarzekal sie, ze odchodzi z forum i typy beda dostepne tylko &quot;dla elity&quot;, a dzien pozniej na forum byl? ????
Taki troche perek, no i tomciomen cz jak mu tam bylo. Raz gra za 100zl, raz 1000, troche dziwna rozbieznosc stawek :p.

Tylko ze ona przynajmniej w przeciwienstwie do tomciomena np gra te typy naprawde bo wrzucal ss

Gram.over 0.5 ht @ 1.8 w meczu pragi

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
chyba jak większość na przeczucie :grin:

@Edit
No i jak na moje tam okazji na gola nie bylo. Jesli nie pojawi sie jakis karniak to gola do przerwy tam nie widze.
Oczywiscie sport jest nieprzewidywalny i wystarczy 1 akcja na bramke, ale na moje tam nic nie wpadnie.
no własnie grają ludzie coś o czym nie mają pojęcia a Ci co grają na te typy pózniej płaczą czemu nie weszło ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom