>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Ludzie widza Napoli - Palermo albo taka Rome i obstwiaja od razu ! Przecież seria zwyciestw nie moze trwa wiecznie , trzeba obstawiac wtedy jak straci taki zespol punkty wtedy w nastepnej kolejce wieksza szansa na wygrana ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Bolivia - wilstermann-real potosi

Gospodarze strzela przed 70minuta
@2
kieruje sie h2h i statami w ktorych widze duza szanse powodzenia. Umiejetnosci po stronie willstermann, real potosi na wyjazdach mega cieniutkie wygrywaja raz na kilkanascie meczy
✅
67min

Otrzymane punkty reputacji: +1
prof 62,3K

prof

Użytkownik
Gdyby Melo trafil trojeczke , a nie zpaodal airballa to byloby po meczu a tak to mamy znow remis heh.
Knicks jaka patola teraz!!

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Chelsea @2.90 to jest jakiś żart a&#39;la dzisiejsze Monaco? ????
Ta Chelsea! Z tym Liverpoolem?! Żadnych absencji w Chelsea, kapitalna forma. Nawet jeśli wróci Mane z PNA tak jak spekulują media to mimo wszystko stawianie L&#39;poolu w roli faworyta (2.60 w Betsafe) jest trochę niezrozumiałe dla mnie ????

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
ok karny w meczu pucharze portugalii wyjaśnia wszystko, takiego czegoś jeszcze nie widziałem ???? DDDDD
no oni mogli zejsc z boiska i powiedziec ze z tym panem tego meczu nie dokonczymy bo to jest chyba gorsze niz ta bramka Barcelony dzisiaj bo tam chociaz mogli nie widziec a tutaj? ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Szukałem na forum ale nie mogę znaleźć a czat mają niedostępny w tym momencie.
Ma ktoś z Was konto w Betsafe? Założyłem dzisiaj konto, wpłaciłem kasę, postawiłem zakład żeby dostać te 150zł bonusu na start do obrotu. Zakład wszedł (Monaco x2) i teraz chciałem tą kasę wypłacić, oczywiście bez tego bonusu.
I problem polega na tym, że wchodząc w zakładkę &quot;Wypłać&quot; nie mam możliwości wypłaty na kartę, Skrilla itd bo pokazuje mi, że możliwe dopiero po dokonaniu 1 wpłaty. Możliwa jest tylko wypłata przez Bank Transfer (?).
Ktoś coś? Czemu tak a nie inaczej? ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom