>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Jak.ktos pogral moze.zamykac za x2 stawki czyli 100%zysku
No domel206 a jakbyś pograł że nie strzeli do 50 min to miałbyś x3. Czutka dobra, ale kasa wyrzucona w błoto. Nie gra się takich kursów w takich meczach z myslą o zamykaniu bo kursy na gola anderlechtu bardzo wolno rosna a co za tym idzie na brak ich bramk bardzo wolno spadaja.

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Jak widzicie ten mecz na trainie ?
Liczę na VP,
ale pograłem wcześniej Astralis mecz, więc trzymam.
Będę zadowolony z każdego rezultatu.
Szanse raczej 50/50. Będzie ciekawie jak w poprzednich mapach.

domel206 802

domel206

Użytkownik
No domel206 a jakbyś pograł że nie strzeli do 50 min to miałbyś x3. Czutka dobra, ale kasa wyrzucona w błoto. Nie gra się takich kursów w takich meczach z myslą o zamykaniu bo kursy na gola anderlechtu bardzo wolno rosna a co za tym idzie na brak ich bramk bardzo wolno spadaja.
Szczerze Ci powiem ze nie wiem, w kazdym badz razoe juz zamkniete za ponad 3stowki

G 37

gram_grubo

Użytkownik
totalne ***** te walki, dla mnie cud, że ktoś nie zginął na tej gali albo nie został okaleczony na zawsze ( choć tego jeszcze nie wiadomo). Brak zasad, totalne dno jeżeli chodzi o umiejętności walczących. W życiu się nie przyjmie bo ot nie jest sport tylko jungla.

pejtas 464

pejtas

Użytkownik
Szkoda? Oni mieli to przegrać, dostali za małą kare za to frajerskie punktatorstwo. Borussia po strzeleniu bramki myślała, że poklepie sobie na swojej połowie do końca meczu, a Mainz będzie trzęsło gaciami na swojej połowie i tak to się kończy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom