A ja to samo co wczoraj, taśma na over 4.5 frame'a w meczach ze snookera. Znowu wg mnie małe ryzyko
Hawkins - Trump @1.12
Allen - Wenbo @1.11
Gould - Perry @1.11
O'Sullivan - Robertson @1.12
@1.56 bet365!
Niby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.O proszę, Dimitrov vs Janowicz, hit!
CR Belouizdad v MO Bejaia
over .05ht
2.25 Bet365
Etoile v CS Sfaxien
over 1.5
1,72 Bet365
Jordania v Algieria Kobiety
over 1.5ht
2.00 Bet365
To wygląda zachęcająco ????
Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJ Nie będzie pogromu, możliwy TB, handi siądzie spokojnie wg mnie :]Niby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.
Zawodnicy którzy osiągają dobre wyniki w dużych turniejach, często za chwilę po nich grają poniżej oczekiwań ???? zatem w stronę Jurka granie ma sensem mnie.Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJ Nie będzie pogromu, możliwy TB, handi siądzie spokojnie wg mnie :]
Na
Dziś straszna lipa, jak ktoś grał przepraszam :/
PS.
Siata Rogera po kursie 3;40 na razie 18:14 chociaż tyle
http://www.flashscore.pl/mecz/dvthjYcb/#szczegoly-meczuNa
365 nie ma tego meczu siatkowki....
Ludzie obstawiali pre, ja dałem tylko link do wynikuVerno,ale tam raczej nie zagram.
Dziś kiepska forma na live?Suduva v SK Babite
under 1.5ht
1.82 Bet365
Overy nie wchodzą to może under, wygląda ciekawie
Ja tak samo ???? gram za mała wczoraj wjechałem grubiej i akurat byłRoger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać!
Też go prosuje, 3.40 kursik a łatwe 2:0 ????Roger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać!