A ja to samo co wczoraj, taśma na over 4.5 frame'a w meczach ze snookera. Znowu wg mnie małe ryzyko
Hawkins - Trump @1.12
Allen - Wenbo @1.11
Gould - Perry @1.11
O'Sullivan - Robertson @1.12
@1.56 bet365!
Niby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.O proszę, Dimitrov vs Janowicz, hit!
CR Belouizdad v MO Bejaia
over .05ht
2.25 Bet365
Etoile v CS Sfaxien
over 1.5
1,72 Bet365
Jordania v Algieria Kobiety
over 1.5ht
2.00 Bet365
To wygląda zachęcająco ????
Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJNiby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.
Zawodnicy którzy osiągają dobre wyniki w dużych turniejach, często za chwilę po nich grają poniżej oczekiwań ???? zatem w stronę Jurka granie ma sensem mnie.Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJNie będzie pogromu, możliwy TB, handi siądzie spokojnie wg mnie :]
Na
Dziś straszna lipa, jak ktoś grał przepraszam :/
PS.
Siata Rogera po kursie 3;40 na razie 18:14 chociaż tyle![]()
http://www.flashscore.pl/mecz/dvthjYcb/#szczegoly-meczuNa
365 nie ma tego meczu siatkowki....
Ludzie obstawiali pre, ja dałem tylko link do wynikuVerno,ale tam raczej nie zagram.
Dziś kiepska forma na live?Suduva v SK Babite
under 1.5ht
1.82 Bet365
Overy nie wchodzą to może under, wygląda ciekawie![]()
Ja tak samo ???? gram za mała wczoraj wjechałem grubiej i akurat byłRoger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać!![]()
Też go prosuje, 3.40 kursik a łatwe 2:0 ????Roger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać!![]()