>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
A ja to samo co wczoraj, taśma na over 4.5 frame&#39;a w meczach ze snookera. Znowu wg mnie małe ryzyko ;)

Hawkins - Trump @1.12
Allen - Wenbo @1.11
Gould - Perry @1.11
O&#39;Sullivan - Robertson @1.12

@1.56 bet365!
✅✅✅

Nie było tak bardzo pewnie jak myślałem, że będzie, ale siadło ;)

W 82

wilshere

Użytkownik
O proszę, Dimitrov vs Janowicz, hit!
Niby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Niby mozna smialo atakowac handi na Dimiego, ale ciekaw jestem czy nie odpusci sobie i odda mecz, albo Jurek sie zepnie i powalczy, on z tymi lepszymi gra lepiej niz z nizszej polki.
Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJ ;) Nie będzie pogromu, możliwy TB, handi siądzie spokojnie wg mnie :]

crisronaldo 2,7K

crisronaldo

Użytkownik
Ja to akurat atakowałbym handi dodatnie na JJ ;) Nie będzie pogromu, możliwy TB, handi siądzie spokojnie wg mnie :]
Zawodnicy którzy osiągają dobre wyniki w dużych turniejach, często za chwilę po nich grają poniżej oczekiwań ???? zatem w stronę Jurka granie ma sensem mnie.

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Roger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać! ;)

verno 958,2K

verno

Znawca - Hokej
Suduva v SK Babite
under 1.5ht
1.82 Bet365
Overy nie wchodzą to może under, wygląda ciekawie :p

betbangtheory 93

betbangtheory

Użytkownik
Roger mistrz z tą plażówką, co teraz podał za typ to nie mam pytań. Szkoda tylko, że znowu za małą stawkę, ale zawsze lepiej mało wygrać niż mało przegrać! ;)
Ja tak samo ???? gram za mała wczoraj wjechałem grubiej i akurat był ⛔

verno 958,2K

verno

Znawca - Hokej
Też go prosuje, 3.40 kursik a łatwe 2:0 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom