>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
A co sądzisz o meczu Smedins/Samoilovs - Liamin/Krasilnikov? ;)

Kursy jakoś tak dziwnie wystawione względem wyników jakie tutaj padały do tej pory, @2.37 na parę która wygrała 2 mecze a @1.57 na parę która ledwo jeden mecz ugrała? ????
To zobacz ile wygrali Łotysze w poprzednim sezonie, to już nie będziesz się dziwił.

matiee 407

matiee

Użytkownik
dziwne bo w sts jak miałem do zwrotu pare razy koło 800 zł zawsze mieli kase by wypłacić :razz: a jak chyba wygrasz od ok. 2 tysiecy to musisz jechac do katowic odebrać kase ????
Zgadza się, ale ona mi wytłumaczyła, że jeszcze do 31 grudnia 2016 r tak było. Bo kasę na ewentualne wygrane dostawały punkty z centrali, żeby jak najwięcej i najszybciej wypłacić od reki. W końcu dla nich to lepiej bo jak ktoś wygrał i wypłacić chciał od ręki to pewnie od razu znów zagrał cos. Ale od 1 stycznia im się regulaminy pozmienialy i już tak nie dostaja. A może się przejdę do innego punktu Milenium...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
To zobacz ile wygrali Łotysze w poprzednim sezonie, to już nie będziesz się dziwił.
Znam,sie na tej siatce,jak swinia na gwiazdach, ale to kiepski argument,który podałeś. To było w tamtym roku,a teraz mogą byc bez formy i dostaną od leszczy.
Ruskie,przeciesz nie są z łapanki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ja jestem znawca ligi iranskiej , algierskiej, marokanskiej, egipskiej, arabskiej, jordanskiej, , ligi Hong Kongu !! od lat ogladam kazdy mecz !! ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Można gdzieś tą siatkę oglądać live? Czy tylko to co na oficjalnych streamach u bukmacherów? ;) Ktoś chyba wczoraj wrzucał tutaj link ale nie mogę go znaleźć :;/:

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Znam,sie na tej siatce,jak swinia na gwiazdach, ale to kiepski argument,który podałeś. To było w tamtym roku,a teraz mogą byc bez formy i dostaną od leszczy.
Ruskie,przeciesz nie są z łapanki.
Zgadzam się, ale Ruskie nie grali w takiej parze w poprzednim roku, liczę po prostu na większe doświadczenie Łotyszy i brak zgrania Ruskich, ale wiadomo jak może być ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom