W moim przypadku oba tytuły to paroletni staż ???? Ale w Globala ledwo 100 godzin na koncie bo lapek z PRLu ????W CS jeszcze kiedyś grałem, a na bet365 widziałem transmisje z Dota ale nie miałem pojęcia o co chodzi ????
Maestro, kim jest ta Panna u Ciebie w avatarze? Co ją widzę to mi się uśmiech na twarzy pojawia. Cudowna jest.i bts we Freiburgu siedzi ????
Moja zonaMaestro, kim jest ta Panna u Ciebie w avatarze? Co ją widzę to mi się uśmiech na twarzy pojawia. Cudowna jest.
Nie znamy jej personaliów rozumiem.... Czyli pozostaje to jedno zdjęcie tylko ;]Moja zona
a na serio jakas Niemka ????
Polecam na dzisiaj!
???? Start Lublin - Wilki Morskie Szczecin
Typ: Szczecin -5,5, Pinnacle @1,934 stawka 4/10
Analiza : https://forum.bukmacherskie.com/f11/plk-2016-2017-a-138445-10.html#post6286935
Ja swego czasu przesiadłem się na konsole ???? i Battlefielda męczyłemW moim przypadku oba tytuły to paroletni staż ???? Ale w Globala ledwo 100 godzin na koncie bo lapek z PRLu ????
na imie ma Saskia, ale nic poza tym nie mam ???? znalazlem jej foto na jednej ze stron o fotografiiNie znamy jej personaliów rozumiem.... Czyli pozostaje to jedno zdjęcie tylko ;]
Fajnie by było jak by podjęli Norwegowie walkę ale raczej w wymianie ciosów szans nie mają ;/ chyba że bramkarz będzie dziś miał dzień konia i wyjmij im wszytkoFrancja lub Remis...a tak na,powaznie to nie wiem, ale trzymam kciuki za Norwegow.
Real Jaen -cordoba b over 0,5ft /kurs 1,30/4000zł /ewentualna wygrana: 1200zł
Zabrali 1000zł do ht pomimo 5 celnych na bramke oddadzą 1000zł i dorzucą 200zł free zaraz,zagrane all inn
Jeszcze, 12-10 jest.Nasi wygrali pierwszą mape ?
Nasi wygrali pierwszą mape ?
Najprawdopodobniej wygramy, jest 12-10 dla nas, lepsza strona i ekonomiaNasi wygrali pierwszą mape ?