>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
K 123

karwan1988

Użytkownik
Wzrosty były spore, nie wiem jak na giełdzie. Może ona więcej by powiedziała dlaczego. Ja pisałem od strony sportowej ????

Ogólnie turasy dzisiaj pewnie coś strzelą, dużo kibiców, grają na głównym boisku i tak jak komentator mówił dla klubu ten mecz to jedno z większych wydarzeń w historii.

No ok ale te fakty były chyba już wiadome przed pierwszym gwizdkiem ;) a wzrosty z 1,20 ---&gt; 1,83 w kilka minut po kilku akcjach Turków są dziwne, ale kit tam, zobaczymy hehe

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
to są jakieś jaja po kiego benio walczył tyle czasy, żeby w tb oddać mecz, najpierw ołówek, a teraz on

5567 719

5567

Użytkownik
Dostałem już kilka wiadomości &quot;rozlicz prawidłowo&quot; specjalnie dla was robię to
⛔⛔ natomiast dla mnie ✅✅ zamknięte przy 4;1 w 3 tercji.
Pasuje ;) ?
Drogi użytkowniku, wybacz, ze się wtrącam, ale nikogo tu nie interesuje czy sobie zamknąłeś, czy nie zamknąłeś, rozliczaj to co podajesz, inaczej chyba nie ma to sensu nie? A tak btw., nie zauważyłem czy rozliczyles Canadiens, jesli nie, to koniecznie to zrób. W imię zasad! :]

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale

Kozuch/Borger vs Gallay/Klug 1 @ 2.00 Bet365

Gośka Kozuch zaczyna grę na piasku, ale też miała sporo czasu, aby potrenować wspólnie z Borger i z pewnością nie przyjechała tutaj kompletnie nie przygotowana. Oczywiście to wszystko nie musi jeszcze u Niej funkcjonować wyśmienicie, ale też jako blokująca szybciej powinna się zaznajomić z wszystkimi niuansami, które są inne niż na hali. Kozuch to przede wszystkim świetny blok i atak. Poprzez te elementy powinna dominować na siatce. Tym bardziej, że rywalki są dosyć niskimi zawodniczkami. Nawet gorsze przyjęcie spokojnie jest w stanie naprawić w trzecim kontakcie. U boku ma doświadczoną i bardzo dobrą defensorkę. Borger zawsze trzyma poziom. Jest świetna pod względem technicznym, ma spory warsztat rozwiązań w ofensywie, a przede wszystkim ze swojej roli (gra w obronie) wywiązuje się wybornie. Argentynki jak to one czyli ogromna wola walki, niezła defensywa, ale ciężko się im gra przeciwko ofensywnie usposobionym przeciwniczkom. Będą mieć problem na siatce, zostaną zepchnięte do defensywy i mogą mieć kłopot z przejęciem kontroli nad meczem. Kurs świetny, gram.

Otrzymane punkty reputacji: +4
josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik

Gośka Kozuch zaczyna grę na piasku, ale też miała sporo czasu, aby potrenować wspólnie z Borger i z pewnością nie przyjechała tutaj kompletnie nie przygotowana. Oczywiście to wszystko nie musi jeszcze u Niej funkcjonować wyśmienicie, ale też jako blokująca szybciej powinna się zaznajomić z wszystkimi niuansami, które są inne niż na hali. Kozuch to przede wszystkim świetny blok i atak. Poprzez te elementy powinna dominować na siatce. Tym bardziej, że rywalki są dosyć niskimi zawodniczkami. Nawet gorsze przyjęcie spokojnie jest w stanie naprawić w trzecim kontakcie. U boku ma doświadczoną i bardzo dobrą defensorkę. Borger zawsze trzyma poziom. Jest świetna pod względem technicznym, ma spory warsztat rozwiązań w ofensywie, a przede wszystkim ze swojej roli (gra w obronie) wywiązuje się wybornie. Argentynki jak to one czyli ogromna wola walki, niezła defensywa, ale ciężko się im gra przeciwko ofensywnie usposobionym przeciwniczkom. Będą mieć problem na siatce, zostaną zepchnięte do defensywy i mogą mieć kłopot z przejęciem kontroli nad meczem. Kurs świetny, gram.
sa jakies streamy z boisk?

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 123

karwan1988

Użytkownik

Szybko spadło na @1,83, ale pobieram :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom