>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
henek9 933

henek9

Użytkownik
Gra ktos,ze Shenhua strzeli bramke?Kurs 1.60 a w ataku Tevez,Moreno i Martins.

Ok ja pogralem.
Te buki to maja cos z glowa,Martins trafil bodajze w slupek/poprzeczke a tu na bwin i bet365 gol wpada...

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
Te buki to maja cos z glowa,Martins trafil bodajze w slupek/poprzeczke a tu na bwin i bet365 gol wpada...
Dam że gospodarze strzelą po 1,91 w premium ale za miedziaka tylko ????
No i 3 razy minus
Triady nie pozwoliły strzelić miejscowym, a ja wcześniej dałem jeszcze za monetę i drobne 1 i 1x. Gdyby nie sportowe stawki to bym się mocno w...ił, a propos tego meczu. Pomijam że z Roar miałem już na pieńku, ale co tam, Australia gra dalej ????

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik

Na meczu Piast - Legia grałem z trybun i było podobnie tylko ze tam jeszcze przed strzałem Piasta który minął bramkę o kilka centymetrów zielony pokazał bramkę ;D dla nich ;D

O 929

olek-cbr

Użytkownik
Chiudinelli-Brands @ 1.57 win 1 set
Brands wrócił na właściwy tor o jego serwis jestem spokojny
⛔
przegrana w taju, chciałem zagrać kilkadziesiąt sekund wcześniej po kursie @3.0 i mógłbym zamknąć z zyskiem a tak minusik

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Yu Delu @2.37 bet365 live
Ding na razie jedna pomyłka i Delu poczyścił cały stół, a nie miał jakiegoś tam idealnego ustawienia czerwonych ;)

henek9 933

henek9

Użytkownik
Chyba jednak Tevezy za malo zarabiaja,zeby strzelic marna bramke.
Na mnie juz pora,pewnie nie wejdzie.
Szkoda sytuacji Martinsa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom