>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
prof 36,1K

prof

Użytkownik
Rising stars of tennis - Karen Khachanov czuje sie mega pewnie , a jeszcze jak Paire nie moze grac na chociazby 70-80 procent nie widze opcji na inny wynik jak zwyciestwo Doga.
Wiadomo ze to tenis i czasami kontuzjowani teniscici potrafia wykorzystac kalectwo rywala , ale raczje nie tym razem :p
Pamietam taki mecz chyba grali Fognini - Montanes i kulawy Fog pokonal Hiszpana :p
Tzn wiem ze Montanes bral udzial w tym meczu ale co , do drugiego gracza nie mam 100% pewnosci.

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
imo nie warto Astralis, bo bez pomysłu kompletnie grają tak jak często mają teamy po udanych turniejach. Navi mocne dzisiaj, simple w gazie niesamowitym, guardian swoje robi i powinni ugrać

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Próbuję ten bet
Siatkówka plażowa - Fort Lauderdale

Beeler/Krattiger vs Slick/Allen 1 @ 2.00 Bet365

Szwajcarzy mają już za sobą jeden mecz. Pewnie wygrali i to też może działać na ich korzyść. Nico Beeler mi osobiście wpadł w oczy tym, że znakomicie potrafi grać w defensywie. Z Strasserem nic wielkiego nie osiągnął, więc powraca do Krattigera z którym grali na początku swojej kariery. Młody duet, który powinien się rozwijać i wcale mnie nie zdziwi jak tym sezonie będą najlepszą parą u Helwetów. Amerykanie grają u siebie, ale mnie to zestawienie na pewno nie przekonuje. Burik zawodnik bardzo przeciętny, technika pozostawia wiele do życzenia, przyjęcie chwiejne. Slick w teorii lepszy gracz, ale też bez błysku. Grał z Rosenthalem, Rogersem czyli z dwójką doświadczonych zawodników i nic nie wygrał. Wątpię, aby z Allenem stworzyli duet marzeń. Szwajcarzy lepsi w grze obronnej. Pewniejsze przyjęcie pozwoli im spokojnie rozwiązywać akcje ofensywne, a też brak zgrania, brak wypracowanych schematów u Amerykanów może być bardzo odczuwalny. W mojej ocenie młodzi Helweci są faworytami i spokojnie ten bet pobieram.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +17
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom