applause
Użytkownik
Miałem już nic nie podawać ale nie mogłem się powstrzymać widząc taką okazję ????Giovine/Huber 1,75 2 set bet365
Miałem już nic nie podawać ale nie mogłem się powstrzymać widząc taką okazję ????Giovine/Huber 1,75 2 set bet365
bektas/yurovsky @3.75 bet365
właśnie zamknąłem z początkiem tb z lekką stratą i to było dobrym wyborem obydwie jankeski poprzedni sezon w ameryce całkiem przyzwoity, a w europie póki co strasznie cieniująszkoda kasy
Własnie tez miałem pytać. Ale wydaje mi się, że w dupę bo co zagram typ od Rogera to w dupę.Co tam się dzieje w plażówce kobiet od Rogera ? 11:9 w dupe w 2 secie od dobrych 15 minut widzę i zawieszone .
Uważałbym...KRASNODAR 3 SET @2,7 GRUBOO
Czyli albo wygrana dla nas , albo walkowerGalova ma kontuzję, coś z kolanem, próbują zrobić cud, żeby zagrała, ale zaraz na rozgrzewce znowu upadła i zwija się z bólu.
Edit. Zaczęła grać, ale gra na 60%, zaraz skoczy i znowu padnie.
NA CO?Uważałbym...
Wracasz do reguralnego wstawiania typow?Galova ma kontuzję, coś z kolanem, próbują zrobić cud, żeby zagrała, ale zaraz na rozgrzewce znowu upadła i zwija się z bólu.
podrzucisz stream?Galova ma kontuzję, coś z kolanem, próbują zrobić cud, żeby zagrała, ale zaraz na rozgrzewce znowu upadła i zwija się z bólu.