Dyscyplina: Siatkowka , Wlochy Serie A1 kobiet
Godzina: 17:00
Spotkanie : Casalmaggiore- Novara
Typ: 1
Kurs: 1,48
Bukmacher:
Unibet
Analiza:
Wielki mecz ligi wloskiej kobiet! Spotkanie pomiedzy 2 i 3 zespolem! Moim zdecydowanym faworytem jest Casalmaggiore - bilans 13-1 . Druzyna ta nie przegrala jescze w tym sezonie u siebie . W lidze przydarzyla sie im jedna porazka z Busto oraz w pucharze z Modena i w
LM z Eczacibasi . Novara tez jest swietnym zesplem. Wygraly 10 meczow z rzedu w tym z Modena i Bergamo i pewne maja ochote na nastepne zwyciestwa. Jednak nie tym razem! Casallmagiore prezentuje boska siatkowke ostatnimi czasy . Od kilku tygodni wciagnela mnie siatkowka kobiet -wloska i francuska. W meczu z Bolzano , Casalmagiore doslownie rozbijalo wyzej wymieniona druzyne. Odrzucajaca zagrywka . dobra gra blokiem . mocne ataki i brak przestojow w tym meczu bardzo mi sie spodobal! Bolzano gralo potem z Conegliano i widac bylo ,ze tak dobrze sobie nie radza z nimi jak Casa ( uratowaly 3-0 , bo Bolzano mialo przestoj w grze gdzie stracily z 8 pkt z rzedu) . Ludzie moga doszukiwac sie , ze moze Novara wygra dzis , bo wczoraj byly 2 ''niespodzianki''. Jednak dla mnie nie bylo zaskoczeniem wygrana Clubu Italia z Busto ( mlode Wloszki umieja zagrac dobry mecz !!) oraz Bergamo z Modena ( od razu mowilem , ze Bergamo moze wygrac!) Powodzenia!