>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Rostov Don over 13,5 HT @ 1,70
-2,5 HT @ 1,90

Dużo lepsze personalia w ekipie z Rostova. Powinny to ogarnąć.

P 441

polish.hammer

Użytkownik
Mladenovic zgodnie z przewidywaniami, jednak myslałem że Yulia coś pokaże w tym finale
Nie miałem siły, chęci, czasu na pisanie analizy w dziale, ale Francuzka to ogromna siła uderzenia, zamyka uderzenia z glebi kortu niczym sam Robin Soderling, serwis i poruszanie się (te małe kroczki) to też jej atuty przy tych warunkach fizycznych. A Putintseva gra na &quot;kosmicznym&quot; poziomie max 1/3 swego czasu gry, gdy Mladenovic dobry poziom może trzymać przez cały mecz, ponadto jest to łatwe dla niej bo &quot;mała&quot; rywalka gra ciągle to samo, dla mnie może ona tu robić co najwyżej tylko za automat do podawania piłek, a Francuzka będzie to tylko kończyć efektownymi piłkami. Te winersy grane z końcowej lini robią DUZE wrażenie ...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Lazio robi co chce, Keita - Immobile - Anderson tam może być podobny gwałt jak wczoraj jak Pescara się nie ogarnie
ok, w sam raz 2-0
Lazio 3 gol do 40&#39; @ 2,38 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +10
P 441

polish.hammer

Użytkownik
Ma ktoś ochotę na pojedynek typu &quot;Chalanger&quot; ? Bitka 1- on - 1 tylko z NBA, start dziś dzień !
Info umieszczone w dziale z konkursami i NBA, lecz odezwu brak jak na tą chwilę...
Kontakt: PW

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Kupon (7) AKO:
* Perugia - Lube Civitanova ( wloska siatkowka Serie A1 mężczyzn) 18:00
Typ: Lube Civitanova + 2,5 setow
Kurs: 1,16
Unibet
+
*Casalmaggiore -Novara ( wloska Serie A1 siatka kobiet) 17:00
Typ: Casalmaggiore +1,5 setow
Kurs: 1,22
Unibet
+
*Arouca - Setubal (nozna, Portugalia 1 liga ) 17:00
Typ : under 3,5 goli
Kurs: 1,18
Unibet
+
*KSV Roeselare - Leuven (nozna, Belgia 2 liga ) 16:00
Typ : 1X
Kurs: 1,24
Unibet
AKO łączne =2,07

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Dyscyplina: Siatkowka , Wlochy Serie A1 kobiet
Godzina: 17:00
Spotkanie : Casalmaggiore- Novara
Typ: 1
Kurs: 1,48
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Wielki mecz ligi wloskiej kobiet! Spotkanie pomiedzy 2 i 3 zespolem! Moim zdecydowanym faworytem jest Casalmaggiore - bilans 13-1 . Druzyna ta nie przegrala jescze w tym sezonie u siebie . W lidze przydarzyla sie im jedna porazka z Busto oraz w pucharze z Modena i w LM z Eczacibasi . Novara tez jest swietnym zesplem. Wygraly 10 meczow z rzedu w tym z Modena i Bergamo i pewne maja ochote na nastepne zwyciestwa. Jednak nie tym razem! Casallmagiore prezentuje boska siatkowke ostatnimi czasy . Od kilku tygodni wciagnela mnie siatkowka kobiet -wloska i francuska. W meczu z Bolzano , Casalmagiore doslownie rozbijalo wyzej wymieniona druzyne. Odrzucajaca zagrywka . dobra gra blokiem . mocne ataki i brak przestojow w tym meczu bardzo mi sie spodobal! Bolzano gralo potem z Conegliano i widac bylo ,ze tak dobrze sobie nie radza z nimi jak Casa ( uratowaly 3-0 , bo Bolzano mialo przestoj w grze gdzie stracily z 8 pkt z rzedu) . Ludzie moga doszukiwac sie , ze moze Novara wygra dzis , bo wczoraj byly 2 &#39;&#39;niespodzianki&#39;&#39;. Jednak dla mnie nie bylo zaskoczeniem wygrana Clubu Italia z Busto ( mlode Wloszki umieja zagrac dobry mecz !!) oraz Bergamo z Modena ( od razu mowilem , ze Bergamo moze wygrac!) Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom