>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
i po co pajacu takie bety dajesz ? ogladasz mecz ? wyciagasz wnioski ? przeciez ten osrany zenit od kad sada wybila mu jego galaktycznosc z glowy gra gnoj. vfb ktore gowno gra urywa im sety mecza sie w licze a na przyjeciu maja czarnego debila ktory nie ma o tym zielonego pojecia...

ale tak magia zenit ... dziala. jesli jakims fartem zrobia top6 lm do taka macerata im wybije galaktycznosc z glowy bo obecnie to zbieranina pajacow bez przyjecia
Wtf? Co to ma być. Gdzie są modzi? Ziomek masz czasem dobre bety, ale nie idzie po Twojej myśli to gotujesz się bardziej niż gwizdki w lokomotywach Wawo...????

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
oczywiscie.... St.Pauli gra teraz jak pierwszoligowiec i wywiezie punkty z Braunschweigu...
ja bym mogl postawic nawet na real z legia a i tak by nie wygral.. oh wait ???? ????

cuadrado12 6K

cuadrado12

Użytkownik
Milan - Sampdoria @2.25
Do końca jeszcze około 30 minut i Milan cały czas ciśnie. Sampdoria liczy już tylko na lage do przodu i jakąś kontrę, poza tym problem z wyjściem z własnej połowy mają. Myślę, że Milan wciśnie chociaż tego jednego gola i to utrzyma.
/edit: karny w tym samym momencie, w którym napisałem posta. Milan 0-1 w dupsko...

strzala 377

strzala

Użytkownik
Trzy kwarty byli wręcz na prowadzeniu Tianjin a teraz początek IV kwarty i odjechali goście bardzo i +7.5 bardzo zagrożone ehh

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Llorente gol @4.0 bet365
Swansea pod ręką Clementa jakby trochę odżyło a umówmy się, defensywa City do najlepszych nie należy, więc Swansea ma szanse coś wsadzić, a że Hiszpan to najcięższe działo Swansea więc warto próbować ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom