>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ostapenko/Rosolska cudem w finale i niestety widać efekt
0-5 xD
Gabaszwili tak jak myślałem jednak sprzedaje meczyk

P 1,8K

patced

Użytkownik
Zenit to rezerwami gra?
1 sklad, czarny na przyjeciu gorzej niz zle ja nie wiem co on musi zrobic zeby go alekno posadzil. ale co chlop gra to naprawde....forma w lesie a kuzbass pruje na zagrywce niezle
e; teraz bambus przepychanke wygral na siatce to noga kopna w dolna tasme, akcja na przyjeciu i w buraki chlop jest do zmiany od hohoho a alekno tylko krzyczy &quot;leon&quot; ????

domel206 802

domel206

Użytkownik
Widzieliscie co Ilhan odpierdal w w poprzednim secie ? Kursy na niego lataly @8 a on gladku w taju wygral ja sie zalapalem na ochlapy 3 ale mecz warty uwagi bo jesli chodzi o brejki to jest WTA

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Przyznaj ze bramki Kiel sie nie spodziewales ?
Nie sadzisz ze teraz warto under lapac ?
Dlatego częściej gram overki na mecz ???? W 30 min była bramka dla Wolfsburga, ale cofnęli. Undery nie gram.

Otrzymane punkty reputacji: +2
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Sevilla - Villarreal @ over 1,5 gola
Milan - Sampa @ over 0,5 gola w 1 poł.
@ AKO 2,80 stys

P 1,8K

patced

Użytkownik
Kemerovo - Zenit @ 2.25 Bet365
i po co pajacu takie bety dajesz ? ogladasz mecz ? wyciagasz wnioski ? przeciez ten osrany zenit od kad sada wybila mu jego galaktycznosc z glowy gra gnoj. vfb ktore gowno gra urywa im sety mecza sie w licze a na przyjeciu maja czarnego debila ktory nie ma o tym zielonego pojecia...

ale tak magia zenit ... dziala. jesli jakims fartem zrobia top6 lm do taka macerata im wybije galaktycznosc z glowy bo obecnie to zbieranina pajacow bez przyjecia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom