>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Cheerleaderki z Wrocławia w przerwie meczu Wizards mają wystąpić. Trzeba oglądać ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Siema. Podrzucicie jakiegoś streama do Satrala? Na batmanie zwiecha.
Od kiedy ten puchar Davisa to poziom pół amatorski?

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Duda ma też przemawiać :]
Co prawda to prawda...juz szybciej bedzie przemawial na meczu NBA niz to ze wejdzie do pokoju prezesa(ucho prezesa) ????
Tomek mam pograne Perth +2 @ 1.9 za 30 min graja. Rozumiem ze Ty na Taipans zatem:p
e: Perth 41:36 do przerwy.Wygraja to nawet bez handi. Takze polecam nawet teraz po kursie 1.55.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Co prawda to prawda...juz szybciej bedzie przemawial na meczu NBA niz to ze wejdzie do pokoju prezesa(ucho prezesa) ????

Tomek mam pograne Perth +2 @ 1.9 za 30 min graja. Rozumiem ze Ty na Taipans zatem:p

e: Perth 41:36 do przerwy.Wygraja to nawet bez handi. Takze polecam nawet teraz po kursie 1.55.
Hej, mam przerwe we śnie ????
Nic nie obczajalem wczoraj,a widze,ze juz grają,takze wszystko na sxybko.
Gramy dzis na te zespoły,które walczą o play off.

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Co za wałki w meczu GSW, run do 20 nie wchodzi - trenera wyrzucili po tym jak nie uznali 6 punktów pod rząd, co ja obstawiam ???? dobre show.
Adelaide do połowy (kangury, nożna) @2.20
⛔
Bez komentarza.
Dokładam Under 2.5 @2
⛔

qowalsky6 1,4M

qowalsky6

Znawca A-League
CCM vs Reds
Hmm, stolica kraju - Canberra, a mecz ostatnich (kiedyś wielkich) zespołów w Australii.
U gości brak Henrique i Kitto. Carrusca na ławce. Dziwnie to wygląda. Dla lepszego oglądania miedziak na 1x po 2,0 w premium.
Nie wiem czy jest sens relacji z tego meczu. Kto o 7 w niedzielę ogląda mecze? Wyłączając mnie oczywiście , ale to już &quot;choroba&quot; zawodowa
Za miedziaka dodatkowo remis do przerwy po 2,1 w premium. Miedziak minus.
100 Redsi zmarnowali w końcówce ????
Przerwa na wodę. W stolicy zdrowo ponad 30 stopni C.
Schodzi Galekovic - osłabienie i to duże Redsów. Bez niego (jeszcze) mistrzowie Australii ocierali by się o blamaż do potęgi, a tak to tylko zwykła padaka ????
Zmiennik to no name, kilka meczy rozegrał w całej swojej &quot;karierze&quot;. Szanse Marynarzy rosną.
Właśnie się popisał 1-0
No to po moim remisie do przerwy chyba ???? , ale 1x w całym meczu na razie mocno wygląda ????
Mogło być 2-0, Redsi chcą już chyba zakończyć sezon, wypadało by zwolnić przynajmniej trenera i resztę spotkań przeznaczyć na budowę nowego zespołu.
Uuu zmarnowana 100 przez Redsów, chyba ich wkurzyłem ? ????
Druga połowa
Co ci Marynarze myślą, że mecz się sam wygra?
Napisałem j. w. i sytuacja dla &quot;gospodarzy&quot; od razu była. I jeszcze jedna - w 2 minuty
Przerwa na wodę.
Wejdzie chyba Carrusca, ostatnia szansa dla gości.
Schodzi O`Donovan.
A tu bum i mamy 2-0.
100 dla Marynarzy, ale tym razem bramkarz wybronił.
Ostateczny upadek mistrza. Żal patrzeć. Czerwona latarnia ligi do końca sezonu jak nic ????
2-1 na otarcie łez kibicom.
Ale typ wchodzi bez problemu ???? ???? ????
Koniec audycji ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom