CCM vs Reds
Hmm, stolica kraju - Canberra, a mecz ostatnich (kiedyś wielkich) zespołów w Australii.
U gości brak Henrique i Kitto. Carrusca na ławce. Dziwnie to wygląda. Dla lepszego oglądania miedziak na 1x po 2,0 w premium.
Nie wiem czy jest sens relacji z tego meczu. Kto o 7 w niedzielę ogląda mecze? Wyłączając mnie oczywiście , ale to już "choroba" zawodowa
Za miedziaka dodatkowo remis do przerwy po 2,1 w premium. Miedziak minus.
100 Redsi zmarnowali w końcówce ????
Przerwa na wodę. W stolicy zdrowo ponad 30 stopni C.
Schodzi Galekovic - osłabienie i to duże Redsów. Bez niego (jeszcze) mistrzowie Australii ocierali by się o blamaż do potęgi, a tak to tylko zwykła padaka ????
Zmiennik to no name, kilka meczy rozegrał w całej swojej "karierze". Szanse Marynarzy rosną.
Właśnie się popisał 1-0
No to po moim remisie do przerwy chyba ???? , ale 1x w całym meczu na razie mocno wygląda ????
Mogło być 2-0, Redsi chcą już chyba zakończyć sezon, wypadało by zwolnić przynajmniej trenera i resztę spotkań przeznaczyć na budowę nowego zespołu.
Uuu zmarnowana 100 przez Redsów, chyba ich wkurzyłem ? ????
Druga połowa
Co ci Marynarze myślą, że mecz się sam wygra?
Napisałem j. w. i sytuacja dla "gospodarzy" od razu była. I jeszcze jedna - w 2 minuty
Przerwa na wodę.
Wejdzie chyba Carrusca, ostatnia szansa dla gości.
Schodzi O`Donovan.
A tu bum i mamy 2-0.
100 dla Marynarzy, ale tym razem bramkarz wybronił.
Ostateczny upadek mistrza. Żal patrzeć. Czerwona latarnia ligi do końca sezonu jak nic ????
2-1 na otarcie łez kibicom.
Ale typ wchodzi bez problemu ???? ???? ????
Koniec audycji ????