mat95tw
Użytkownik
niestetyDoncaster win 1.83 bet365
niestetyDoncaster win 1.83 bet365
Basic/Brkic - Kubot/Matkowski @ 3.50 Bet365
Ok mamyPaeizan Beograd +2.5 3 kwarta 1.83
Tak jak Mourinho i Guardioli.Premier League zweryfikowała umiejętności Kloppa ????
47min 1-0 - nie było pytaniaA Monaco ktoś oglądał? Bo zostało mi w małym ako i nie wiem czy zostawiać czy zamykać?
No tak bo trener przecież nie ma znaczenia, nie? No, a Mourinho to akurat wcale 2x majstra nie zdobył ale gimnazjum nie pamięta ????Tak jak Mourinho i Guardioli.
Takie gadanie do niczego nie proawdzi... Jeden sobie radzi lepiej tutaj drugi zaś gdzieś indziej.
Po co takie kretyńskie teksty o gimnazjum?No tak bo trener przecież nie ma znaczenia, nie? No, a Mourinho to akurat wcale 2x majstra nie zdobył ale gimnazjum nie pamięta ????
Nigdy nie będzie lepszego mistrza jak Montpellier i właściciel król śmieci - odpadów. I ten pamiętny mecz Marsylia - Montpellier jak OM oddało go, aby tylko Paryż nie zdobył mistrza. Piękne czasyMonaco mistrz! Niech utrą nosa tym dziadom z Paryża
Tylko, że to jest 1 sezon Kloppa w PL, weź przeczytaj wszystko od początku chyba jasno napisałem, że PL zweryfikowała jego umiejętności. Conte też pierwszy sezon, a idzie po majstra jak z Juve. Naucz się jeszcze czytać ze zrozumieniem.Po co takie kretyńskie teksty o gimnazjum?
Ja mówie o teraz. Tak samo moge stwierdzić że Klopp kilka lat do tyłu by wygrał Premier League. Tego nie wiesz. Mówie o dzis.
Nie pamiętam jak doszli do tego mistrza aczkolwiek sam ich sensacyjny tytul juz tak ????Nigdy nie będzie lepszego mistrza jak Montpellier i właściciel król śmieci - odpadów. I ten pamiętny mecz Marsylia - Montpellier jak OM oddało go, aby tylko Paryż nie zdobył mistrza. Piękne czasy
Co tam u Ciebie dzieciaku? Coś ostatnio nie wyśmiewasz w działach, że Ci "polaczki" kursy podbijaja ???? Już nie jesteś taki pewny siebie?Nigdy nie będzie lepszego mistrza jak Montpellier i właściciel król śmieci - odpadów. I ten pamiętny mecz Marsylia - Montpellier jak OM oddało go, aby tylko Paryż nie zdobył mistrza. Piękne czasy
Pozdrawiam, bez odbioru mistrzu.Co tam u Ciebie dzieciaku? Coś ostatnio nie wyśmiewasz w działach, że Ci "polaczki" kursy podbijaja ???? Już nie jesteś taki pewny siebie?