>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć co się wydarzyło w końcówce pierwszej połowy Crystal Palace-Sunderland??
Nie wiem ale już na ta padlinę nie zagram, jak można stracić 3 bramki w końcówce 1 połowy w 6 czy tam 7 minut, z ostatnim zespołem,, coś mi tu śmierdzi, albo sa tak po prostu ciency, co według mnie nie jest prawda bo maja na papierze zdecydowanie lepszych graczy, albo Sam Allardyce maczał w tym palce...

mikis1995 50

mikis1995

Użytkownik
Nie wiem ale już na ta padlinę nie zagram, jak można stracić 3 bramki w końcówce 1 połowy w 6 czy tam 7 minut, z ostatnim zespołem,, coś mi tu śmierdzi, albo sa tak po prostu ciency, co według mnie nie jest prawda bo maja na papierze zdecydowanie lepszych graczy, albo Sam Allardyce maczał w tym palce...
2 bramki w 3 minuty, 3:0 w 46, 4:0 w 48. To jest chore, zagrali jak pierwsza liga Gibraltaru

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Martinez który kosztował 40mln Eur nie trafia z 8 metrów w bramkę 7,32 metra gdzie miał przed sobą czystę pole i mógł zapytać się bramkarza w który róg chce żeby mu strzelił gola.

dawid92 374

dawid92

Użytkownik
Bardzo słabych piłkarzy ma ten Bayern i trenera zresztą też. Arsenal awans po pierwszym meczu sobie zapewni do 1/4

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom