To jest niemożliwe, mój typ na over w tym meczu na tysiąc rzutów, co 100 trafiony.Jaka cegła w tej koszykówce fiba
Jest cień szansyTo jest niemożliwe, mój typ na over w tym meczu na tysiąc rzutów, co 100 trafiony.
Capitanes odpuścili mecz, w tej sytuacji żaden over nie ma prawa wejść gdy jeden team ma mecz w czterech literachTo jest niemożliwe, mój typ na over w tym meczu na tysiąc rzutów, co 100 trafiony.
No teraz to juz tak,ale widziales co tam sie w tym meczu wyrabiało.Capitanes odpuścili mecz, w tej sytuacji żaden over nie ma prawa wejść gdy jeden team ma mecz w czterech literach
Troche zerkałem, ale nie przewidzisz jeśli któryś team postanowi oddać mecz, siła wyższa :?No teraz to juz tak,ale widziales co tam sie w tym meczu wyrabiało.
3:3Ktos wie jakim wynikiem zakonczyl sie mecz w trinindad and tobago ?
Lament nie lament ale po jakiego grzyba gdy wynik jest pewny każda ze stron bierze czas na 38 sekund przed końcem? Jako w tym sens?cale dzikusy troche kiepskie tempo jakby poszli na ostrej to pewnie by to zrobili ciezki mecz, ale ja i tak cos se znajde zeby odrobic wiec plakal nie bede,
nie ma co sie rozwodzic placz na forum jakby to ***** byla jakas lokata, niektorzy widze nadal nie dojrzali
Nie mam dobrej passy, lepiej nie:]Jakieś fajne propozycje na NBA? @Tomek poratujesz? ????
Stary ja swoje na tym meczu ugralem więc nie wiem co chcesz ode mniegdyby sport byl sensowny to nikt by na tym nie trzepal kasy, zanim stracisz wszystkie oszczednosci zastanow sie czy chcesz sie w to bawic i teraz pisze calkiem serio
Phoenix1 wygra 1 mapę @1.57 Bet365
czemu akurat za 3? ????ochlon za 3 miesiace Cie tu nie bedzie