>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
kapri76 241

kapri76

Użytkownik
To jest niemożliwe, mój typ na over w tym meczu na ⛔ tysiąc rzutów, co 100 trafiony.
Capitanes odpuścili mecz, w tej sytuacji żaden over nie ma prawa wejść gdy jeden team ma mecz w czterech literach

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
cale dzikusy troche kiepskie tempo jakby poszli na ostrej to pewnie by to zrobili ciezki mecz, ale ja i tak cos se znajde zeby odrobic wiec plakal nie bede,
nie ma co sie rozwodzic placz na forum jakby to ***** byla jakas lokata, niektorzy widze nadal nie dojrzali
Lament nie lament ale po jakiego grzyba gdy wynik jest pewny każda ze stron bierze czas na 38 sekund przed końcem? Jako w tym sens?

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
gdyby sport byl sensowny to nikt by na tym nie trzepal kasy, zanim stracisz wszystkie oszczednosci zastanow sie czy chcesz sie w to bawic i teraz pisze calkiem serio
Stary ja swoje na tym meczu ugralem więc nie wiem co chcesz ode mnie

seba6 533

seba6

Użytkownik
Ajsner dzisiaj gra dramatycznie. Gosc jest drewniany, ale dzisiaj to on 2 pilki nie umie przebic przez siatke.
Laaksonen 2 set @3.5

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Widzę,że tu same tuzy bukmacherki co to nie można się o nic zapytać bo przecież jest się początkującym hazardzista i na pewno szybko zakończę te przygodę. Roger and out
E: pytam o coś co mnie interesuje to Ty mi wyjeżdżasz, że mam ochłonąć bo mnie tu nie będzie. Uj Ci do tego kiedy ile i za ile będę grać, po prostu odpowiedź na pytanie

domel206 802

domel206

Użytkownik
Laksonnen 2 set @2.75
ISNER jak nie trafia 1wszym serwisem to jest kaplica a przy serwisie rywala wali po autach widac ze mu sie nie chce

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom