Crvena to bardzo ciezki terenGrasz Efes ?
Kurs na Crvena mało opłacalny ale mimo wszystko Crvena faworyt, lepeij łapac wysokie hc na gosci niz win na Crvena odskoczyale granie Belgradu po 1.5 mija sie z celem, jak skoczy efes po 3.0 trzeba grac
Crvena jest w tym momencie u siebie juz przeszacowana prze buki moim zdaniem
Zgadza sięCrvena to bardzo ciezki teren
widze ze znasz mnie jak wlasna kieszen ???? Pogralem Efes win HT @ 3.30Grasz Efes ?
Wiem,wiem, Efes troche poprawil gre w obronie,ale i tak bedzie cięzko tam wygrac,moze jakies handi jak podskoczy.Crvena to bardzo ciezki teren
Anderlecht nie ale marylia gruboooMarsylia + Anderlecht @3.64. Trochę optymistycznie ale liczę na rehabilitację Anderlecht za ostatni mecz.
Nie no probuje mocniej djoko 1 set @2.2
Moze byc ciezko ale ....
Czemu szkoda? Przynajmniej inni mają szansę :]Medvedev gra bardzo dobrze, DJokovic jak na siebie słabo. I kto by pomyślał po Roland Garrosie w tamtym roku, że Djokovic będzie miał taką załamkę formy. Nadal i Federer by się zdawało wtedy już wiele znaczyć nie mieli a dominacja Djoko miała trwać i trwać. A coś się w nim posypało, powietrze zeszło plus podobno kłopoty rodzinne. Szkoda jak się go widzi i nie ma w nim tego ognia, nie ma tej psychicznej skały.
No to lepiej dla wszystkich bezstronnych by wygrywali jak przeciwnik też gra ładnie moim zdaniem. Bo ci młodzi wilcy jak Dimitrov to mają już po 26 lat i jeżeli ich jedynym atutem, żeby wygrywać szlemy jest to, że Top4 to dziadki to dziękuję. Tutaj akurat Medvedev gra naprawdę dobrze, daltego miło się ogląda pomimo łamania WTACzemu szkoda? Przynajmniej inni mają szansę :]