Zamykam z 85% zyskiemTak jak mówiłem, od razu poszedł ban na ryze i iverna. Sądzę, że to samo będzie na 3mapie więc biorę kurs na cały mecz.
h2k win @1.66 Bet365
???? 4:2 w 4 secie można juz rozliczaćDudi Sela win @ 3.0, świetny styczeń Seli, przeciwnik słaby warto spróbować
czemu warto?Ostapenko/Rosolska 2,05 bet365 cmon
Fakt,od dwoch dni, nie mam najlepszej passy.Na tyle Twoich wygranych typów, zagrałem z Tobą 3 razy i 3 razy przegrałem, haha to trzeba mieć pecha.
Berloq seppi over 7,5g 2set 1.61 bet365
Forma nie ma wielkiego znaczenia...bo liczy sie wynik i wynik idzie w swiat. Statystyki i oszacowanie jest bardzo bardzo wazne. Np taki Curry rzuca 26 na gre...niby wszystko ladnie forma jest, ale wystarczy ze sie pokloci z przyjacielem, zona na godzine przed meczem i w meczu rzuci 15 pkt i po overku czy jakimkolwiek zakladzie. Masz 10 grajacych...masz 14 na lawce..sedziowie...ustawki..itp itd. To w meczu sie wszystko wymiesza i na nic analizowanie poszczegolnych graczy. Dam Ci przyklad, Linia 220 na mecz GSW vs 76ers, Curry 26 srednio na mecz. Idzie info ze Curry chory i nie zagra...i co, linia spada o 26 pkt? Oczywiscie ze nie, bo ktos,za niego rzuci, i linia spadnie co najwyzej o 2 max 3 pkt. Jak ogladasz NBA to chyba w kazdym meczu komentatorzy mowia o statach...i co mecz ktos jakasgwiazda sie rodzi ze pobija swoj personalny rekord, np rezerwowy srednio 8 pkt.mma dzisiaj 23 itp itd. Ale jak tam kto woli, nie bede sie dalej produkowal.bez urazy ale excel Ci nie powie w jakiej formie sa druzyny, czy brakuje zawodnikow, do kazdego meczu dobieraja przeciez inna strategie gry wiec takie granie nie ma wiekszego sensu, nie mowie ze na tym czasem nie wygrasz ale zbyt wiele czynnikow wchodzi w gre zeby zdawac sie tylko na excela
nie tym razemVitality win @1,83 2/10
Nie wiem, co ten excell oblicza konkretnie, ale z ATP można graćForma nie ma wielkiego znaczenia...bo liczy sie wynik i wynik idzie w swiat. Statystyki i oszacowanie jest bardzo bardzo wazne. Np taki Curry rzuca 26 na gre...niby wszystko ladnie forma jest, ale wystarczy ze sie pokloci z przyjacielem, zona na godzine przed meczem i w meczu rzuci 15 pkt i po overku czy jakimkolwiek zakladzie. Masz 10 grajacych...masz 14 na lawce..sedziowie...ustawki..itp itd. To w meczu sie wszystko wymiesza i na nic analizowanie poszczegolnych graczy. Dam Ci przyklad, Linia 220 na mecz GSW vs 76ers, Curry 26 srednio na mecz. Idzie info ze Curry chory i nie zagra...i co, linia spada o 26 pkt? Oczywiscie ze nie, bo ktos,za niego rzuci, i linia spadnie co najwyzej o 2 max 3 pkt. Jak ogladasz NBA to chyba w kazdym meczu komentatorzy mowia o statach...i co mecz ktos jakasgwiazda sie rodzi ze pobija swoj personalny rekord, np rezerwowy srednio 8 pkt.mma dzisiaj 23 itp itd. Ale jak tam kto woli, nie bede sie dalej produkowal.
Powodzenia
brawo Alicja ! ????Ostapenko/Rosolska 2,05 bet365 cmon
Paris vs. Antibes warto over 140? ;pForma nie ma wielkiego znaczenia...bo liczy sie wynik i wynik idzie w swiat. Statystyki i oszacowanie jest bardzo bardzo wazne. Np taki Curry rzuca 26 na gre...niby wszystko ladnie forma jest, ale wystarczy ze sie pokloci z przyjacielem, zona na godzine przed meczem i w meczu rzuci 15 pkt i po overku czy jakimkolwiek zakladzie. Masz 10 grajacych...masz 14 na lawce..sedziowie...ustawki..itp itd. To w meczu sie wszystko wymiesza i na nic analizowanie poszczegolnych graczy. Dam Ci przyklad, Linia 220 na mecz GSW vs 76ers, Curry 26 srednio na mecz. Idzie info ze Curry chory i nie zagra...i co, linia spada o 26 pkt? Oczywiscie ze nie, bo ktos,za niego rzuci, i linia spadnie co najwyzej o 2 max 3 pkt. Jak ogladasz NBA to chyba w kazdym meczu komentatorzy mowia o statach...i co mecz ktos jakasgwiazda sie rodzi ze pobija swoj personalny rekord, np rezerwowy srednio 8 pkt.mma dzisiaj 23 itp itd. Ale jak tam kto woli, nie bede sie dalej produkowal.
Powodzenia
Herning - Herlev delikatnie
I tercja over 1.5 @1.60