>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Jakieś powody ? Kasai ostatnio w gorszej formie od Gregora ..
Typ na podstawie treningów, gdzie skakali równo. Raz wygrał Japończyk raz Schliri. Kurs powinien być taki sam w obie strony.
Kasai na mamutach potrafi skakać. Jego sylwetka w locie preferuje go do dalekich skoków.

Otrzymane punkty reputacji: +3
arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Tak jak mówiłem, od razu poszedł ban na ryze i iverna. Sądzę, że to samo będzie na 3mapie więc biorę kurs na cały mecz.
h2k win @1.66 Bet365

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
E-sport LOL

1mapa
Vitality - h2k @3,25 1/10
izzi win ✅

h2k 4:0 w killach, ale Vitality miało 3 wieże BARDZO naruszone a Ci dają kursy pierw @5,00 a później @6,50 value w ciul! ja tylko pograłem tylko po @3,25 ...

na drugiej mapie tak jak pisze arces, h2k nie powinno zrobić jakiego błędu, i powinni ogarnąć mapę

arces1992 580

arces1992

Użytkownik
Vitality znów silna kompozycja, ale mam nadzieję, że tym razem h2k nie dadzą się tak zdominować na topie, bo Cabo wygrał ostro tym Trundle. Teraz będzie miał też przewagę, ale już nie tak dużą. W walkach lepsza kompozycja dla h2k. Oby nie zagrali tragicznie early to wygrają.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
jezeli graja tego davisa na ziemnej to ja nie wiem czy sela taki pewniak, on bazuje na szybkosci i zwrotnosci, jak nie graja na hardzie wolalbym tego nie ruszac
Mączka w hali. Teraz dużo zależy od tego na czym jest położona.

M 493

milo93

Użytkownik
Carreno-Busta co ty masz typie w tej pustej głowie, serwuje na mecz z drewnem a on robi 4 błędy zamiast przebić bo tamten by zepsuł, co za rak....

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom