tomek80
Użytkownik
Basset i Haines grają,ale srednio to wygląda....Goyang HT @
2.85
bet365
Goyang wygra mecz
1.86
bet365
Basset i Haines grają,ale srednio to wygląda....Goyang HT @
2.85
bet365
Goyang wygra mecz
1.86
bet365
Zlapane po 3.30 Dzieki ????no i fajny poczatek dnia bardzo fajny ????
Nie wiem gdzie widzisz tę moc. Na finiszu przegrywa praktycznie z połową stawki, na podbiegach nie ucieknie, aż tyle aby nie stracić na zjazdach. Miło, że jest w finale i obiektywnie patrząc 4 miejsce jest w zasięgu. Jak dla mnie ta zawodniczka od 3 lat nie istnieje w światowej czołówcewłasnie sie zastanawiam czy nie dac na Kowalczyk. kursy duzo nie spadły, a widac ze ma moc, traci oczywiscie na zjezdzie, ale wedlug mnie powinna wygrac
Ja nie jestem Rogerem aby ludzie się mnie słuchali ????DarkAdi po 3.00 w 365 nie warto na Justyne ?
Ogolnie to duzo przypadku tam bylo a Svitolina nic nie grala poprostu fart sie skonczyl tej drugiejZlapane po 3.30 Dzieki ????
Ech,za. mi kupon, zeby wygrac,to jeszcze trzeba,chciec, bo ten Changwong nie jest jakis mocny.
Jednak dobrze ze się posłuchałem ???? DziekiJa nie jestem Rogerem aby ludzie się mnie słuchali ????
Twoja kasa, Twój wybór. Ja swoje zdanie mam i nigdy w życiu bym nie dał złotówki na Kowalczyk
nie no jakies jaja chyba, mecz skonczony w 85' ??Campbelltown City 7 gol @5,0
3 zaczely wchodzic tylko ze bronic by mogli zaczac trocheEch,za. mi kupon, zeby wygrac,to jeszcze trzeba,chciec, bo ten Changwong nie jest jakis mocny.