Kto wie, mysle,ze to bedzie close game.Na sportingbecie kurs na Lakersów z 5,5 na 3,5 spadł nagle.
Prawie 100% garnitur jechał Lakersów na począku 2 kwarty. Jest 45 do 33. Wydaje mi się że Wizards u Siebie nie puszczą wina. Czy Handi pokryją to nie wiem. Ja czekałem na okolice - 7.5 ale się nie doczekałem. Jak będzie to chyba pobiore. Choć czuję że szukje się BOKto wie, mysle,ze to bedzie close game.
Skoro loteria to po co grać?Spora loteria,ale zagram.
Atlanta-Houston
Powyzej 54,5pkt w pierwszej kwarcie.
Cirkawe jak długo,utrzymają taką forme.Prawie 100% garnitur jechał Lakersów na począku 2 kwarty. Jest 45 do 33. Wydaje mi się że Wizards u Siebie nie puszczą wina. Czy Handi pokryją to nie wiem. Ja czekałem na okolice - 7.5 ale się nie doczekałem. Jak będzie to chyba pobiore. Choć czuję że szukje się BO
Na dziś wydaje mi się że warto currego over 27.5 pts po 1.83 na bet365.
Skoro pewniaków nie ma,to wszystko to loteriaSkoro loteria to po co grać?
Time out i kalectwo.Spora loteria,ale zagram.
Atlanta-Houston
DziękiSpora loteria,ale zagram.
Atlanta-Houston
58pktSpora loteria,ale zagram.
Atlanta-Houston
Widać braki dobrych zamienników w Wizards. Wall już pod koniec wyglądał na bardzo zmęczonego, Beal też. Gortat za to chyba 2 młodość przeżywa bo biegał wszędzie jak szalony Myślę że następny mecz wizards polegną.O miałem racje,ze close game i jeszcze Wizards polegnie...
E:chyba sie zdenerwowali.
Dzis,rano sie zastanawialem nad tym typem,kurs na phile byl 15,50:grin:Widać braki dobrych zamienników w Wizards. Wall już pod koniec wyglądał na bardzo zmęczonego, Beal też. Gortat za to chyba 2 młodość przeżywa bo biegał wszędzie jak szalony Myślę że następny mecz wizards polegną.
PS. Spurs na razie słabo wyglądają, myślę że handi na Phile w okolicach 12.5 do gry spokojnie. Może nawet to wezmą, szkoda że nie ma Embida ale i tak dają radę.
Ja nie wiem czy to zrządzenie losu czy o co kaman, ale jak cała pierwszą połowę ładnie grali tak teraz stanęli jak wryci. 6 pkt w plecy, a było 5 do przodu.Dzis,rano sie zastanawialem nad tym typem,kurs na phile byl 15,50:grin: