Ile według Ciebie to "mocniej" ? ????Marie Benoit @ 1,70
Polecam, też gram mocniej !
Skąd takie info?Uniks @1.90
Oly bez Spano, Younga, Lojeskiego i Hacketta. Nie wiem kto tam bedzie gral, chyba juniorzy.
Mocniej niż przeciętny, zwykły bet. Coś więcej niż płaska powiedzmy, dużo zależy od bankrollu.Ile według Ciebie to "mocniej" ? ????
Jeżeli nie ma Spanoulisa i Lojeskiego to trzeba będzie pograć Uniks na przełamanie, chociaż kursy poleciały z @2,65 na @1,85Uniks @1.90
Oly bez Spano, Younga, Lojeskiego i Hacketta. Nie wiem kto tam bedzie gral, chyba juniorzy.
http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=164&seasoncode=E2016Skąd takie info?
Bo Colum ma nie grac, a nie wiem co z Parahouskim, no i nic o absencjach wsrod greków nie podają na oficjalnej.
Trzeba to potwierdzic, no i jesli nie ma Columa i Parah...to szanse 50/50.Jeżeli nie ma Spanoulisa i Lojeskiego to trzeba będzie pograć Uniks na przełamanie, chociaż kursy poleciały z @2,65 na @1,85
No ładnie. Rosjanki nie umieją grać w debla.Ostapenko/Rosolska 6:1 1. set @ 2,50
Dzieki bracia, jak to mowi porucznik Colombo: jeszcze tylko 1 male pytanie - zaklady live tez sie licza do bonusu? Siedze w telefonie, mam malo czasu, dlatego pytamWszystkie zagrane kupony się liczą do obrotu w całorocznym, tylko min kurs to 1,5
No,jak fauli nie wyłapie,co potrafi :]A ptk Bircha over? Skoro takie osłabienia. W dziale fajnie kolo opisał typ.
wtopa po całości.Marie Benoit @ 1,70
Polecam, też gram mocniej !
Raja/Sharan @2.75
Ciepłe to było wczoraj jak Slovan stał 2,4 i DNB tyle co teraz win.
Slovan Liberec kurs 1.80
HT-FT Slovan/Slovan 2.80
Dokładny wynik 2:0 9.00
Brać póki ciepłe