>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [52]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Uniks @1.90
Oly bez Spano, Younga, Lojeskiego i Hacketta. Nie wiem kto tam bedzie gral, chyba juniorzy.
Skąd takie info?
Bo Colum ma nie grac, a nie wiem co z Parahouskim, no i nic o absencjach wsrod greków nie podają na oficjalnej.

quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Ile według Ciebie to &quot;mocniej&quot; ? ????
Mocniej niż przeciętny, zwykły bet. Coś więcej niż płaska powiedzmy, dużo zależy od bankrollu.

Ostapenko/Rosolska 6:1 1. set @ 2,50

Otrzymane punkty reputacji: +5
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Uniks @1.90
Oly bez Spano, Younga, Lojeskiego i Hacketta. Nie wiem kto tam bedzie gral, chyba juniorzy.
Jeżeli nie ma Spanoulisa i Lojeskiego to trzeba będzie pograć Uniks na przełamanie, chociaż kursy poleciały z @2,65 na @1,85

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jeżeli nie ma Spanoulisa i Lojeskiego to trzeba będzie pograć Uniks na przełamanie, chociaż kursy poleciały z @2,65 na @1,85
Trzeba to potwierdzic, no i jesli nie ma Columa i Parah...to szanse 50/50.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
A ptk Bircha over? Skoro takie osłabienia. W dziale fajnie kolo opisał typ.
No,jak fauli nie wyłapie,co potrafi :]
Colum i Para out, ale tez pogram ten Kazan.
Chcialem jeszcze CSKa pograc,ale bez Teododsica,dam chyba spokój.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Kazań musi w końcu się przełamać, a dzisiaj jest ku temu najlepsza okazja. Ale nie wiem czy nie lepiej coś postawić na live ;)

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
O 16:00 Ruch Chorzow vs Slovan Liberec.
Skład Ruchu: Hrdlicka - Pazio, Grodzicki, Cichocki, Oleksy - Mazek, Gamakow, Urbańczyk, Lipski, Visnakovs - Niezgoda.
Skład Slovana: Hladky - Kerbr, Bosancić, Vuch, Breite, Obrocnik, Voltr, Kouril, Kudela, Coufal, Baros
Ruch niby &quot;najmocniejszym&quot; składem, ale jako kibic Ruchu wiem, ze Fornalik w trakcie przygotowan daje im mocno w kość i w sparingach grają fatalnie bo po prostu są mocno przemęczeni. Dzis Slovan bierze to grając z opaskami na oczach.
Slovan Liberec kurs 1.80
HT-FT Slovan/Slovan 2.80
Dokładny wynik 2:0 9.00
Brać póki ciepłe

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom