atp_open
Użytkownik
Pamietaj ze nikt nigdy nic nie musi..Panowie coś na NBA? Na Atlante kurs 2, Miami seria 8 zwycięstw, kiedyś w koncu muszą przegrać, coś czuje, że to może być dziś. No sam nie wiem. Co sądzicie?
Pamietaj ze nikt nigdy nic nie musi..Panowie coś na NBA? Na Atlante kurs 2, Miami seria 8 zwycięstw, kiedyś w koncu muszą przegrać, coś czuje, że to może być dziś. No sam nie wiem. Co sądzicie?
Odbijanie przegranych to najgorsze co moze byc.te ligi w których mam rozeznanie to mogę grać sobie ale poza Europą to kiepsko ,a akurat muszę się dzisiaj lekko odbić
wiem, też się trzymam tej zasady tak tylko napisałem, luźne przemyślenie. To NBA więc umówmy się, ale tu często brak racjonalnościPamietaj ze nikt nigdy nic nie musi..
Flamenco vs Macae esporte o 1,5 gola @1.8. Ja gram grubo bo muszę ten głupi MU odrobić. Patałachy z Hull wygrać nie mogą, strasznie chimeryczne to MU. Raz 5-0 raz 0-0.
E: i już brama
Też pograłem ????
Wczoraj odwalali w meczu Toronto-Nop.Ogólnie dzisiaj tej nocki jakoś z NBA nie czuje.
Ostatnio co tam się wyprawia to woła o pomstę do nieba.
Sędziowie też swoje dokładają.
Unics-Olympiakos?ja juz chyba na dzisiejsza eurolige cos mam
Dawaj,bo Cie raportuje do administracji.ja juz chyba na dzisiejsza eurolige cos mam
W meczu Cruzeiro over 1.5 @2.1