mireck
Użytkownik
Ja ot właśnie tego się nauczyłem.Juz sie nauczylem ze jak mam 95% wygranej,a duzo do stracenia to zamykam.
Grane delikatnie ale i tak szkoda. Dziś kilka fajnych meczy NBa jest mam nadzieje ze bez wiekszych niespodzianek. ????
Ja ot właśnie tego się nauczyłem.Juz sie nauczylem ze jak mam 95% wygranej,a duzo do stracenia to zamykam.
Na kuponie miałem SK i Duńczyków 2-0, teraz będę grał w kierunku VP ale czekam na mapy i live bo 1.66 na konkretne mapy to za mało ????[TheNormalOne napisał:;6290580]Co dziś na CSa ?
Kogo to obchodzi? Masz to mu daj, nie masz to spadaj.https://naforum.zapodaj.net/cb57c860cd13.jpg.html koles od was mnie blaga o 100zł??
jak on jest od nas to od kogo ty jestes?https://naforum.zapodaj.net/cb57c860cd13.jpg.html koles od was mnie blaga o 100zł??
Brawo:browar565: :browar565: pełna profeska, typ podany, wygrany i od razu rozliczony ????Izzy ! +500zł
odrobili 4 pkt ale seta oddali
Bierze bo?SK bierze to izi. ????
Bo ogladalem wszystkie mecze na tym Majorze i Vp gra fatalnie. Przeslizguje sie przez kolejne rundy, Snax 0 "tajmingu" , wychodzi przez te "smmołki" bez zadnego pomyslu, byali dn0 . pasza odpalil ale dzisiaj zgasnie . coldzera ich pozamiataBierze bo?
Zero odpuszczania, Chelsea za Conte wygląda kompletnieTak zerknąłem na ofertę i w sumie spróbuję to samo co ostatnio w lidze z Hull. We wtorek arcyważny mecz z Liverpoolem, ale to jest jednak Puchar Anglii. Czyli 1, może 2 bramki i nieforsowanie tempa - tak wg mnie ten mecz będzie wyglądał
Chelsea i u3.5 @2.10 Bet365
Słaby dzień.. :-|Ostatnio tutaj pisałem na temat meczu Senegalu i bramko Mane - okazało się, że gościa nawet na ławce nie było, pewnie dlatego, że mieli pewny awans. Dzisiaj 1/4 finału i 100% Mane wychodzi na jednym ze skrzydeł.
Mane gol @2.75 bet365
Dodatkowo awans faworytów. Można zaatakować na spokojnie czyste wygrane, ale ja wolę zawsze grać bezpieczniej, wygrać mniej, ale wygrać
Senegal awans @1.44
Tunezja awans @1.50
@2.17 Bet365
Czekamy na mapy, nie ma sensu po 1.6 tego grać.Znawcy, Virtus Pro warte do grania?